Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor’da Buca Spor Mesaisi

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24Erzincanspor, hafta sonu Deplasmanda oynayacağı Buca spor maçı hazırlıklarını Yeni Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç eşliğinde yaptığı taktiksel çalışmayla sürdürdü.

TFF 3. Lig 1.

Buca spor maçı hazırlıklarını Vedat Çimen Tesislerinde gerçekleştiren kırmızı siyahlı ekip de Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, antrenmanda futbolcularla yakından ilgilendi.

Anagold 24Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, antrenman sonrası yaptığı açıklamada takım olarak iyiyiz, puan kayıplarını telafi ederek yeniden yükseleceğiz ifadelerine yer veren Kılıç konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “ önemli bir 2 puan kaybımız oldu. Taraflarımıza son 3 maçta ki puan kayıplarından sonra kendi sahamızda bunları telafi etmek gerekirken kazanamadık. Eksikleri saptamaya çalışıyoruz. Takımımız bazı taktiksel verileri iyi yapıyor hücum bölgesinde ki etkinliğimiz az ve az sayıda gol pozisyonuna giriyoruz. Bu eksikliğimizi gidermeye çalışacağız. Ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Bu hafta da yükselişte olan bir takımla karışılacağız. Oynayacağımız maçı kazanarak tekrar yukardaki yerimizi almak istiyoruz. İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Puan farkı şuan çok şampiyonluk yolunda en güçlü takımlardan birisiyiz. Hep birlikte kenetlenerek bu işi noktalamak istiyoruz” dedi.