Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor’a Son Dakika Şoku, 3-3

3.lig 1. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24Erzincanspor gurubun iddialı takımı Bucaspor ile uzatmalarda yediği gol sonrasın da 3-3 berabere kalarak önemli bir 2 puan kaybetti.

3.lig 1. Gurupta şampiyonluk

İzmir Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleye iyi başlayan Bucaspor 35. Dakikada Oğuz Aydın ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Devrenin sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran Anagold 24Erzincanspor gol bulamayınca devre Bucasporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci devreye daha isteklşi başlayan Anagold 24Erzincanspor 52. Dakikada yeni transferi Ethem Erboğa ile bulduğu güzel gol ile beraberliği sağladı. Golden 10 dakika sonra Mehmet Fuat gölbaşı ile yeniden öne geçen Bucaspor skoru 2-1 yaptı. Galibiyeti isteyen ve oyunu iyi kuran Anagold 24Erzincanspor sadece 5 dakika sonra 69. Dakikada Kaptan Erdi ile yeniden beraberliği sağladı. Beraberlik sonrası galibiyeti kovalayan Anagold 24Erzincanspor 90. Dakikada Muhammed Demirci ile 3-2 öne geçti. Gol sevincini sadece 2 dakika yaşayan Anagold 24Erzincanspor uzatma dakikalarında yine Mehmet Fuat Gölbaşı’nın golüne engel olamayınca önemli mücadele 3-3 berabere bitti.

Buca Deplasmanından 1 puan alan ve 21. Hafta sonunda puanını 37 yapan Anagold 24Erzincanspor 4. Sıradaki yerini korurken 22. Hafta mücadelesinde sahasında 9.02.2020 Pazar günü Çankaya FK yi konuk edecek.