Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspora SMS İle Destek

ANAGOLD 24Erzincansporun destek zamanı. Can’a Can kat SMS kampanyası ile Tüm operatörlerden ES boşluk bırakıp ES yazıp 2410’a göndererek her SMS karşılığı 10 TL destek olabilirsiniz

ANAGOLD 24Erzincansporun destek zamanı.

3. Lig 1. Gurupta PLAY OFF mücadelesi sonrasında şampiyon olan ve 2. Lige yükselen ANAGOLD 24Erzincanspor 19-202-21 Eylül tarihleri arasında başlayacak olan 2020-2021 sezonu hazırlıklarına devam ederken takımın bütçesine katkı sağlayacak çalışmalarına de devam ediyor.

Çalışmalar ile ilgili olarak bilgi veren ANAGOLD 24Erzincanspor yönetim kurulu başkanı Gökhan Keleş; “2. Ligin yeni takımı olarak şehrimizin ve taraftarlarımızın beklentisine en iyi cevabı verecek şekilde öncelikli olarak transfer çalışmalarımızı yaptık. 24Erzincan sporda hedef daima bir üst ligdir. Bizler takıma gelir sağlayacak çalışmalar yapmak adına yönetim kurulu olarak SMS kampanyası başlattık. Başlattığımız Can’a’ Can Kat SMS projemiz ile tüm Erzincan ve 24Erzincanspor sevdalılarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. ES boşluk bırakıp ES yazıp 2410’a göndererek her SMS karşılığı 10 TL destek olabilirsiniz” dedi.