Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Uşak’ta Kayıp 1-0

TFF 2. Lig Beyaz gurup 6. Hafta mücadelesinde Uşak spora konuk olan 24 Erzincan spor 10 kişi tamamladığı mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak Deplasmanda galibiyet hasretini sürdürdü.

TFF 2. Lig Beyaz

Uşak 1 Eylül stadyumunda Orta hakem Veli Özdemir’in yönettiği 6. Hafta mücadelesinde ilk devresi 0-0 sona eren mücadeleyi 1-0 mağlup tamamlayan 24Erzincan spor ligde 3. Mağlubiyetini alarak 5 maç sonunda 4 puan ile 14 sırada yer aldı.

Hafta sonu sahasında oynadığı Pendik spor maçında aldığı galibiyet ile taraftarlarını sevindiren 24Erzincanspor Uşak Deplasmanından eli boş döndü.

Maça iyi başlayan ev sahibi Uşak spor 24Erzincan spor kalesinde yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.  Kontra ataklar ile gol arayan konuk takım 24Erzincan spor Ozan ve Rıdvan ile tehlikeli olurken devrede gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım Uşak spor ikinci yarı oyuna giren Onurcan Güler ile 70. Dakikada bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası beraberlik için baskı kuran 24Erzincanspor pozisyon bulmasına rağmen değerlendiremedi. 83. Dakikada 24Erzincanspordan Sefa Akgün gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikalardan sonra uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca mücadele ev sahibi takımın 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.

6. hafta sonunda 24Erzincanspor oynadığı 5 maçın ardından aldığı 1 Galibiyet 1 Beraberlik ve 3 mağlubiyet sonunda topladığı 4 puan ile 14. Sırada yer aldı. 24Erzincanspor ligin 7. Haftasında hafta sonu Pazar günü 4 maçta 9 puan toplayan Kırşehir Belediye sporu konuk edecek.