Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Puan Dağıtmaya Devam Ediyor 1-1

TFF 2. Lig Beyaz gurup 9. hafta mücadelesinde 24Erzincanspor kendi evinde konuk ettiği Ankara Demir spor mücadelesinden 1-1 beraberlik ile ayrılarak taraftarını üzmeye devam ediyor.

TFF 2. Lig Beyaz

Müstakil Atletizm Pisti sahasında Feruduın Daldaş’ın yönettiği mücadele ev sahibi takım 24Erzincansporun vuruşu ile başilayan mücadelenin ilk 20 dakikasında her iki takımda bir şut dahi atmazken konuk takım Ankara Demir spor orta sahada daha fazla topa hakim olan takım görüntüsü verdi.

33. dakikada Ankara Demir sporun ofsayt diye durduğu pozisyonda ev sahibi takım oyuncusu Mustafa kaleciyide çalımlayarak 24Erzincansporu 1-0 öne taşıdı.

Golden sonra pozisyon üretemeyen iki takımdan da gol sesi çıkmayınca devre 24Erzincansporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
2. yarıya konuk takım Ankara Demir spor vuruşu ile başladı. Berbaerlik için baskı kuran konuk takımın ataklarına defans ve kaleci Murat izin vermedi.

24Erzincanspor kontra ataklarla bulduğu pozisyonları Ozan ile değerlendiremedi.

Oldukça sert geçen ikinci devrede 7 sarı kart çıkarken konuk takım Ankara Demir spor 87. dakikada kullandığı köşe vuruşunda Kamil ile bulduğu gol ile skora eşitlik sağladı. 4 dakikalık uzutma dakikalarında da başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 tamamlandı.

24Erzincan spor hafta içi Ziraat Türkiye kupasında 52Ordusporu konuk edecek. Hafta sonu 10. hafta mücadelesinde Eskişehir spora konuk olacak.

24Erzincanspor oynadığı 8 maç sonunda 1 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik neticesinde topladığı 7 puan ile maç fazlasıyla14. sırada yer aldı.