Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor PLAY OFF ’a Göz Kırptı. 5-2

TFF 2. Lig Beyaz gurup 15. Hafta Mücadelesinde kendi sahasında AMED Sportif sporu ilk devresi 2-2 sona eren mücadeleyi 5-2 kazanan 24Erzincanspor son haftalarda aldığı galibiyetlerle PLAY-OFF a göz kırptı.

TFF 2. Lig Beyaz

Erzincan Müstakil Atletizm Pisti sahasında oynanan 15. Hafta mücadelesini 5-2 gibi farklı skorla kazanan 24Erzincanspor aldığı galibiyet sonrasında puanını 17 yaparak maç fazlasıyla 11. Sıraya kadar yükseldi.

Konuk takım AMED Sportif’in vuruşu ile başlayan mücadelenin 3. Dakikasında kaleciden seken topu iyi takip ederek takımını 1-0 öne taşıdı. Gol sonrası ataklarını artıran 24Erzincaspor bu kez 9. Dakikada İbrahim Can defansın hatasını iyi değerlendirerek durumu 2-0 yaptı. Geri pas nedeniyle Amed sportifte kaleci ile oyuncunun kavgası sonrasında AMED sportif den Muhsin 9.  Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

10 Kişi kalan rakip üzerinde baskı kuran 24Erzincansporun Defansta verdiği açıkları iyi değerlendiren konuk takım golcüsü Üstün Bilgi 30 ve 41. Dakikalarda attığı gollerle durumu 2-2 ye getirdi. İlk devrede başka gol olmayınca devre karşılıklı atılan gollerle 2-2 soma erdi.

Ev sahibi takım 24Erzincan sporun vuruşu ile başlayan İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yaparak oyunu hızlandıran 24Erzincanspor 75. Dakikada son haftaların golcüsü Muhammed’in uzaktan şutu ile yeniden öne geçti. 3-2

3-2 den sonra beraberlik için öne çıkan konuk takımın Defansta verdiği açığı iyi değerlendiren ikinci yarıda oyuna giren Ozan Papaker 90+1 de durumu 4-2 yaptı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+6 da kazanılan penaltıyı gole çeviren Muhammed Demirci sokuru belirledi. 5-2

24Erzincan spor 15. hafta sonunda oynadığı 14 maçta 4. Galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonrasında topladığı 17 puan ile maç fazlasıyla 11. Sıraya yükseldi. 24 Erzincan spor 16. Hafta mücadelesinde gurup maçları iptal olan Kastamonu spor mücadelesini bay geçecek. 24Erzincanspor 12 Aralıkta Z. Kömür sporu konuk edecek.