Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Oyunun Skora Yansıtıyor

TFF Misli Com. 2. Lig Beyaz Gurubun güçlü ekibi ANAGOLD 24Erzincanspor oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 13 puan ile bir maç eksiği ile gurubunda üçüncü sırada yer aldı.

TFF Misli Com. 2.

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden ve İlk hafta maçında Diyarbakır Deplasmanında AMED sportifi 1-0 mağlup ederek lige 3 puan ile başlayan ANAGOLD 24Erzincanspor 2. Hafta da sahasında 10 kişi kaldığı mücadelede Kahramanmaraş sporu 2-1 mağlup ederek iki de iki yapmayı başarmıştı. 3. Haftayı bay geçen 24Erzincan spor 4. Hafta maçında zorlu Trabzon Deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 1-1 tamamlayarak puanını 7 ye yükseltmişti. 5. Haftayı ise sahasında konuk ettiği Şanlıurfa sporu net skorla 4-1 mağlup ederek yenilgisiz yoluna devam etti. Teknik direktör Özcan Kızıltan’ın en zor Deplasmanlarımızdan biri dediği Uşak spor maçında hafta içi iyi oyununu skora yansıtarak sahadan 3-1 galip ayrılmış ve oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 13 puan ile bir maç eksiği ile gurubunda üçüncü sırada yer alıyor.

Kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren ANAGOLD 24Erzincanspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Çalışmalarının çok iyi devam ettiğini ifade ederek, “Erzurum’da yaklaşık 15 günlük bir hazırlık dönemi geçirdik. Her ne kadar hazırlık döneminin başında kadro olarak bazı oyuncularımız ile birlikte olmasak da daha sonra kadromuza katılan arkadaşlarla ve kadromuzla verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımımız tamamen yeni oyunculardan kurulu olması taraftar ve şehir için sanki olumsuz bir hava oluşturmuştu. Biz takımıza güveniyoruz. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız ilk 6 hafta sonunda aldığımız sonuçlar bizleri memnun etti. İnanıyorum ki taraftarımızı da memnun etmiştir. Şimdi taraftarımız takımından daha da ümitli. Buradan takıma güvenmelerini ve desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Bizim işimiz çalışmak bizlerde çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz. İnşallah 7. Hafta maçını sahamızda Hacettepe spor ile yapacağız. Bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz.” Dedi.