Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Mesut Oldu 2-0

TFF. 2. Lig Beyaz gurup 11. Hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Karacabey belediye sporu ikinci yarıda oyuna giren Muhammed Demirci’nin attığı gollerle 2-0 mağlup eden 24Erzincanspor 5 hafta sonra galibiyet ile tanıştı.

TFF. 2. Lig Beyaz

24Erzincansporda Teknik direktör Erman Kılıç’ın hafta içi görevinden ayrılması sonrasında Anlaşma yapılan teknik Direktör Mesut Toros ile ilk maçına çıktı. Toros cezası nedeniyle mücadeleyi tribünde izledi.

Erzincan Müstakil Atletizm pisti sahasında oynanan ve Rize bölgesinden orta hakem Mehmet Ali Metoğlu’nun yönettiği mücadeleyi 2-0 kazanan 24Erzincan spor puanını 10 ederek 17. Sırada yer aldı.

Konuk takım Karacabey sporun vuruşu ile başlayan mücadelede konuk takım 15. Dakikada tehlikeli olurken 24Erzincan spor Emirhan ve Uğurcan’ın kanatlardan taşıdığı toplarla tehlikeli oldu.

35. Dakikada Emirhan’ın kendi gayretleri ile sürdüğü ve ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı kullanan Oktay topu kaleciye nişanlayınca mücadelede ilk devre 0-0 sona erdi.  

İkinci yarıya ev sahibi takım 24Erzincansporun vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya oldukça istekli ve baskılı başlayan 24Erzincansporda 60. Dakikada oyuna giren Oğuz Papaker ve Muhammed Demirci takımı daha fazla hareketlendirdi. 63. Dakikada 24Erzincan spor kazandığı penaltıyı oyuna yeni giren Muhammed ile kullanarak 1-0 öne geçti. Gol sonrası beraberlik için atak geliştiren konuk takım tehlike yaratamazken ev sahibi takım uzatma dakikalarında Oğuz ile yakaladığı pozisyonda kaleciden dönen topu iyi takip eden Muhammed takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Bu sezon ligde ilk kez bir maçta iki gol atan 24Erzincanspor puanını 10 yaparak 17. Sırada yer aldı.

24Erzincanspor 11. Hafta sonunda 2 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonunda elde ettiği 10 puan ile 17. Sırada bulunuyor. 24Erzincanspor 12. Hafta mücadelesinde hafta içi Şanlıurfa spora konuk olacak.