Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor “Mesut” Ediyor

TFF 2. Lig Beyaz gurup 17. Hafa mücadelesinde Zonguldak Kömür sporu konuk eden 24Erzincanspor Ozan Papaker’in HATTRİCK yaptığı mücadeleyi 4-1 gibi farklı skorla kazanarak yükselişini sürdürdü.

TFF 2. Lig Beyaz

Erzincan Merkez Atletizm Pisti sahasında oynanan ve Necati Selçuk Şahin’in yönettiği mücadeleye 24Erzincansporun vuruşu ile başlandı. Geçen haftayı bay geçen Zonguldak Kömür spor mücadelesine istekli başlayan 24Erzincanspor maçın 3. Dakikasında Ozan Papaker’in altığı golle 1-0 öne geçti. Ataklarını devam ettiren 24Erzincanspor bu kez son haftaların golcüsü Muhammed Demirci ile 23. Dakikada durumu 2-0 yaptı. 2-0 sonrası nadir atak geliştiren Zonguldak Kömür spor ilk atağında Atilla Yıldırım ile 37. da bulduğu gol ile durumu 2-1 yaptı. Mücadelenin ilk devresi verilen 2 dakikalık uzatmada da başka gol olmayınca 24Erzincanspor devreyi 2-1 önde kapattı.

Konuk takın Zonguldak Kömür sporun vuruşu ile başlayan 2. Yarının hemen başında 46. Dakikada Ozan ceza sahası içerisinde Plase bir vuruşla kendisinin ikinci takımın 3. Golüne imza attı. Orta sahada baskı kurarak konuk takımın ileri çıkmasına izin vermeyen 24Erzincanspor 77. Dakikada yine Ozan Papaker sahne alarak takımının 4. Kendisinin de 3. Golüne imza atarak bu sezon ilk kez HATTRİCK yaparak taraftarı mutlu etti.

Teknik direktör Mesut Toros ile anlaşma yaptıktan sonra son 3 maçında attığı 13 gol gurupta en fazla gol atan takımlar arasına adını yazdırırken aldığı puanlar ile kendisine 9. Sırada yer buldu.

24Erzincanspor oynadığı 15 maç sonunda 5 Galibiyet, 5 Beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 9. Sıraya yükseldi. 24Erzincanspor 18. Hafta mücadelesinde hafta sonu Pazar günü Bucaspor1928 e konuk olacak.