Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Kızıltan ile prensipte anlaştı

Bu sene TFF 2. Lig'e yükselen ve Teknik Direktör Kemal Kılıç'la yolları ayıran 24Erzincanspor, kariyerinde Buca spor, Göztepe, Tarsus İdman Yurdu ve Bayburt sporda şampiyonluk yaşayan Özcan Kızıltan ile prensipte anlaşmaya vardı.

Bu sene TFF 2.

TFF 2. Lig’e yükselen 24Erzincanspor teknik direktörlük için Özcan Kızıltan ile prensipte anlaşmaya vardı.

3. lig 1. Gurupta oynadığı PLAY OFF maçlarında ilk olarak Artvin Hopa sporu ardından 68 Aksaray sporu mağlup ederek şampiyon olan ve bir üst lig olan 2. Lige yükselen ANAGOLD 24Erzincanspor Sportif direktör olarak anlaştığı eski oyuncusu ve kaptan lakaplı Erman Kılıç’ın ardından teknik direktör olarak Başarılı hoca Özcan Kızıltan ile anlaştı..

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe forması da giyen ve teknik adam olarak görev yaptığı takımlarda TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de sayısız başarılara imza atan ünlü teknik direktör Özcan Kızıltan, kırmızı-Siyahlı yöneticilerle anlaşma sağladı.

Kulüpten yapılan açıklama da; “2020-2021 sezonunda da başarılı olmak ve şampiyonluk mücadelesinin içinde olan bir takım oluşturmak üzere çalışmalarına hız veren 24Erzincanspor, Sportif direktör Erman Kılıç ve Teknik direktör Özcan Kızıltan ile birlikte şampiyon olacak kadronun oluşturulması için çalışmalara en kısa zamanda çalışmalara başlayacağı belirtildi.