Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Golcüleri İle Güldü. 3-1

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 19. Hafta mücadelesinde sezonun ilk devre son maçında 1922Konyasporu konuk eden 24Erzincanspor 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-1 galip tamamlayarak devreyi 9. Sırada tamamladı.

TFF 2. Lig Beyaz

Müstakil Atletizm pisti sahasında oynanan ve Orta hakem Süleyman Soyutürk’ün yönettiği 2. Lig Beyaz gurup 19. Hafta mücadelesini ev sahibi takım 24Erzincanspor 3-1 kazandı.

Maça durgun başlayan 24Erzincanspor ilk 20 dakikada pozisyon bulmakta zorlanırken konuk takım1922Konyaspor 22. Dakikada Ömer doğru ile bulduğu gol ile Deplasmanda 1-0 öne geçti. Gol sonrası hareketlenen ev sahibi takım 24Erzincanspor yoğun baskı kurduğu son dakikalarda korner çizgisi üzerinden yapılan ortaya iyi yükselen Ozan Papaker ilk devre uzatma dakikalarında takımına beraberliği getiren golü attı ve devre bu gol ile 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya kazanmak için çıkan ev sahibi takım 24Erzincanspor ikinci devrenin hemen başlarında 51. Dakikada ceza sahasına çıkarılan topu iyi takip eden Muhammed Demirci takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Gol sonrası birçok pozisyon bulan ev sahibi takım 24Erzincanspor mücadelenin 88. Dakikasında bu kez sahneye çıkan Uğurcan Bekçi takımını 3-1 üstünlüğe taşıyan gole imza attı. Sezonun son maçını galibiyet ile tamamlayan 24Erzincanspor oynadığı 17 maç sonunda 6 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda topladığı 23 puan ile sezonu 9. Sırada tamamladı.

ikinci devrenin ilk haftasını bay geçecek olan 24Erzincanspor ikinci devre ilk maçını kendi sahasında 22 Ocak 2022 Cumartesi günü Tarsus idmanyurdu sporu konuk edecek.