Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Galibiyet Serisini Bozmadı 2-1

TFF Misli Com 2. Lig Beyaz Gurup 9. Hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Gümüşhane sporu ikinci yarıda buldukları goller ile 2-1 mağlup eden ANAGOLD 24Erzincanspor 3 puanın sahibi oldu.

TFF Misli Com 2.

Müstakil Atletizm pisti sahasında oynanan TFF Misli Com 2. Lig Beyaz gurupta oynanan ANAGOLD 24Erzincanspor, Gümüşhane spor mücadelesinde gülen taraf ev sahibi takım olurken 9. Hafta sonunda aldığı 6 galibiyet 2 beraberlik ile topladığı 20 puan ile bir maç eksiği ile 2. Sırada yer aldı.

İlk devreye oldukça durgun başlayan iki tarafta pozisyon üretmekte zorlanınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya ise oldukça hızlı başlayan ANAGOLD 24Erzincanspor 55. Dakikada Sefa’nın ceza sahası dışından vurduğu sert şut gol olunca ANAGOLD 24Erzincanspor 1-0 öne geçti. Golden sadece 3 dakika sonra 58. Dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan konuk takım Gümüşhane spor Sercan ile beraberliği yakaladı.

Beraberlik golü sonrasında galibiyet golü için baskı kuran ev sahibi takım ANAGOLD 24Erzincanspor bu kez 77. Dakikada kaleciden seken topu iyi takip eden ANAGOLD 24Erzincansporun golcüsü Etem kafa ile takımının 2. Golünü atarak 2-1 öne geçirdi.

Son dakikalarda beraberlik için baskı kuran konuk takım Defansta verdikleri açıkları, iyi değerlendiremeyen ev sahibi takım ANAGOLD 24Erzincanspor mücadeleden 2-1 galip ayrılarak puanını 20 yaparak bir maç eksiği ile 2. Sıradaki yerini korudu.

ANAGOLD 24Erzincanspor 10. Hafta mücadelesinde yenilgisi bulunmayan Sarıyer spora Hafta sonu Cumartesi günü konuk olacak.