Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Deplasmanda Dört Köşe 2-4

TFF 2. Lig Beyaz gurup 14. hafta mücadelesinde Pazar spora konuk olan 24Erzincanspor her iki yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 4-2 galip ayrılarak bu sezon ilk kez deplasmanda kazanarak 3 puan ile tanıştı.

TFF 2. Lig Beyaz

Pazar ilçe statyumunda oynanan ve orta hakem Yalçın Taşkınfurat’ın yönettiği 4. hafta mücadelesini 4-2 kazanan 24Erzncanspor bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini alarak haftayı 15. sırada tamamlandı

Maça oldukça hızlı başlayan konuk takım 24Erzincanspor 3. dakikada Muhammet Demirci ile 1-0 öne geçti. Atak futbolunu sürdüren 24Erzincanspor bu kez Oktay Balcı ile 10. dakikada durumu 2-0 yaptı. 2-0 dan sonra toparlanan ev sahibi takım Pazar spor 15 ve 18. dakikalarda golcüsü Mehmet Demirözü ile bulduğu gollerle durumu 2-2 yaptı. Beraberlik sonrasında her iki takımda skoru değiştrmek için geliştirdikleri ataklarda başka gol olmayınca devre karşılıklı atılan gollerle 2-2 tamamlandı.

İkinci yarıyada istekli başlayan konuk takım 24Erzncanspor orta sahada iyi top çevirerek rakibi üzerine kurduğu baskının neticesini 63. dakkada Muammed Demirci ile bulduğu gol ile durumu 3-2 yaptı. 57. dakkada 2. golü atan Oktay Balcı’nın yerine giren Ozan Papeker 71. dakkada deplasmanda takımını 4-2 öne taşıyan golü attı. 

24Erzincanspor 4-2 öne geçtkten sonra orta sahada top çevirerek topa daha fazla sahip oldu. Rakibe fazla pozisyon vermeyen 24Erzincanspor verilen 6 dakikalık uzatmalar sonunda başka gol olmayınca bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini alarak hanesne 3 puan yazdıran taraf oldu. 

24Erzincanspor aldığı bu galibiyet ile puanını 14 yaparak gurubunda 15. sıraya yükseldi. 24Erzincanspor 15. hafta mücadelesnde Cuma günü Amed Sporu konuk edecek.