Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Deplasmanda 4 Köşe

3. Lig 1. Gurup 23. Hafta mücadelesinde Erzin spora konuk olan Anagold 24Erzincanspor her iki yarıda da bulduğu goller sonrasında Deplasmanda 4-1 galip ayrılarak önemli bir 3 puana imza attı.

3. Lig 1. Gurup

Şehit Muhammed Oğuz Kılınç stadyumunda oynanan mücadeleye iyi başlayan Anagold 24Erzincanspor ilk dakikalardan itibaren gol arayan taraf oldu. Maçın 27. Dakikasında yeni golcüsü Mustafa Ethem Erboğa ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden 6 dakika sonra Erzin spor Gökhan Sürücü ile beraberliği yakaladı. 1-1 İlk devrenin bu şekilde bitmesi beklenirken 41. Dakikada sahneye çıkan Mustafa Ethem Erboğa kendisinin ve takımın 2. Gölünü atarak durumu 2-1 yaptı. Devre bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya da atak başlayan Anagold 24Erzincanspor 59. Dakikada bu kez takımın golcüsü Muhammed Kerem Aktürkoğlu ile durumu 3-1 yaptı. Rakip Erzin spora pozisyon vermeyen Anagold 24 Erzincan spor 69. Dakikada bu kez Muhammed Demirci ile bulduğu gol ile durumu 4-1 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmayınca mücadeleden 4-1 Galip ayrılan Anagold 24Erzincanspor maç fazlası ile liderliğe yeniden yükseldi.

Anagold 24Erzincanspor 23 hafta sonunda aldığı 12 galibiyet 8 beraberlik ve 3 yenilgi sonrasında topladığı 44 puan ile Lider durumda bulunuyor. Anagold 24Erzincanspor 24. Hafta mücadelesinde 19.02.2020 Çarşamba günü kendi sahasında Şile Yıldız Sporu konuk edecek.