Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Buca’ya 3 Puan İçin Gitti

Hafta sonu oynanacak olan 3. Lig 1. Gurup mücadelesinde şampiyonluğun en büyük adayı 24 Erzincan spor teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç nezaretinde Deplasmanda oynayacağı Buca Spor maçı hazırlıklarını tamamlayarak İzmir’ gitti.

Hafta sonu oynanacak olan

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 24 Erzincan spor, Cumartesi günü Deplasmanda oynayacağı Buca spor maçı hazırlıklarını Vedat Çimen tesislerinde yaptığı antrenmanda Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına neler yapması gerektiğini anlattı.

TFF 3. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 3 karşılaşmadan da beklemedik iki yenilgi ve 1 beraberlik alan 24Erzincanspor ligin 21. Haftasında Deplasmanda oynayacağı Buca spor maçı hazırlıklarını yaptığı çift kale antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç,   futbolcularına hafta sonu oynayacakları maçın öneminden bahsetti.

Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, yönetiminde ki futbolcular dar alanda pas çalıştı. Daha sonra ise taktik bir çalışma gerçekleştiren kırmızı siyahlı ekip hafta sonu oynayacağı karşılamanın provasını yaptı.  Teknik Patron Mustafa Kemal Kılıç,   antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına neler yapması gerektiğini anlattı. Neşeli geçen idmanda futbolcuların hırslı oldukları gözden kaçmadı.