Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor 4 Şanlıurfa spor 1

TFF Misli Com 2. Lig Beyaz gurup 5. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Şanlıurfa sporun konuk eden ANAGOLD 24Erzincanspor ilk devresini 3-0 kapadığı mücadeleyi 4-1 kazanarak haftayı 3 puan ile kapattı.

TFF Misli Com 2.

Erzincan Müstakil Atletizm sahasında oynanan mücadele ANAGOLD 24Erzincansporun vuruşu ile başladı. Maça oldukça hızlı başlayan ANAGOLD 24Erzincanspor 5. Dakikada golcüsü Etem Erboğa ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden 2 dakika sonra dakikalar 7’yi gösterdiğinde Kornerden gelen topu iyi değerlendiren Kaptan Mümin Talip pazarlı takımını 2-0 öne taşıdı. Devre bu skorla bitmesi beklenirken Abdullah Balıkuv’un 45+ da ceza sahası dışından kullandığı serbest atışı gole çevirince devre 3-0 ANAGOLD 24Erzincansporun üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf olan ANAGOLD 24Erzincanspor ikinci yarı oyuna giren Sefa Akgün ile 54. Dakikada bulduğu gol ile skoru 4-0 yaptı. Bu dakikadan sonra cılız ataklarla gol bulmaya çalışan Şanlıurfa spor 82. Dakikada Mahmut Emir ile bulduğu gol ile skoru 4-1 yaptı. Son 10 dakikaya birçok pozisyon sıkıştıran ANAGOLD 24Erzincanspor gol bulamayınca maç 4-1 ANAGOLD 24Erzincansporun üstünlüğü ile sona erdi.

ANAGOLD 24Erzincanspor aldığı bu sonuç ile oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik sonrası topladığı 10 puan ile bir maç eksiği ile 4. Sırada yer aldı.

ANAGOLD 24Erzincanspor TFF Misli Com 2. Lig Beyaz gurup 6. Hafta mücadelesinde 21.10 2020 Çarşamba günü Deplasmanda Uşak Spor ile karşılaşacak.