Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1-1’lerini Üzmediler

Korona virüs etkisinin Türkiye'de baş göstermesinin ardından alınan tedbirler eşliğinde nisan ayının sonuna kadar tüm maçlar seyircisiz oynanıyor. Alınan karar gereği seyircisiz oynanan Çatalca spor 24 Erzincan spor mücadelesi 1-1 sona erdi.

Korona virüs etkisinin Türkiye'de

3. Lig 1. Gurup 28. Hafta mücadelesinde Deplasman da Çatalca spora konuk olan 24Erzincanspor son dakikada bulduğu gol ile berabere kalarak aldığı 1 puan ile puanını 52 yaparak 2. Sırada ki yerini korudu.

Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumunda oynanan mücadeleye iyi başlayan ev sahibi takım Çatalca spor 30. Dakikada İsmail Bulut ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Gurubun şampiyonlukta iddialı takımı 24Erzincanspor gol sonrası beraberlik için yoğun baskı kurmasına rağmen pozisyonları değerlendiremeyince ilk devre 1-0 ev sahibi takım Çatalca sporun üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci devreye baskı kurarak başlayan ve birçok pozisyon üreten 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi takım Çatalca spor yaptığı iyi Defans ve kaleci Kadir’in başarılı kurtarışları Erzincan spor oyuncularına gol izni vermezken dakikalar 90’ı gösterdiğinde Defans oyuncusu Yusuf Orhan’ın attığı gol ile beraberliği yakaladı. 24Erzincanspor beraberlik sonrasında yakaladığı fırsatları da harcayınca liderin Puan kaybettiği haftada Deplasman da 2 puan bırakarak 28 hafta sonunda topladığı 52 puan ile 2. Sıradaki yerini korudu.  

24Erzincanspor 29. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Yomra sporu konuk edecek.