Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım, Erzincan’a 500 Konut Hayırlı Olsun

Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Erzincan’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Valiliği’ni ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bir dizi açılış ve

Erzincan Valiliğini ziyaret eden ve ziyarette Valilik şeref defterini imzalayan Binali Yıldırım burada basın mensuplarına yaptığı konuşmada; “memleketi özlediğimiz zaman geliyoruz. Dün bildiğiniz gibi Elazığ’da programlarımız vardı. Bugün de Erzincan’dayız. Uluköy’de yapılan çok güzel evler var. Onların tesliminde bulunarak, teslimatını yaptık. Güzel konutlar olmuş. Hemşerilerimiz güle güle otursunlar. Sosyal konutlar projesi içerisinde Erzincan da var. İlçelerle birlikte 500 konut. Onlar da yapılacak. Hayırlısı olsun.” dedi.

Anagold 24Erzincanspor’un Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş karşısında oynadığı futbolu beğendiğini belirten Binali Yıldırım, “Anagold 24Erzincanspor’u tebrik ediyoruz. Rövanşta Beşiktaş’a karşı burada galip geldi. Ancak tur atlamasına yetmedi. Fakat çok güzel oyun ortaya koydular. Bu sezon Anagold 24Erzincanspor çok güzel gidiyor.” diye konuştu.