Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaşların İstek ve Taleplerini Dinlediler

Mevlit-i Nebi Haftasında Erzincan Fatih Sultan Mehmet Han Camisinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Gençlik buluşmasına AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’da katıldı.

Mevlit-i Nebi Haftasında Erzincan

Erzincan’da Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Erzincan AK Parti Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Mahalle Temsilcileri başkanı Fuat Afal tarafından organize edilen Kur’an-ı Kerim ve Gençlik buluşmaları programına katılarak cami çıkışında cami cemaatine Çorba ikramında bulundular.

Sabah namazı çıkışında çorba dağıttıktan sonra gençler ve Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır Gençler ile bir süre sohbet ettikten sonra Fatih Sultan Mehmet Han Camisi çay ocağında Yavuz Selim Mahallesi sakinleri ile de sohbet ederek caminin ve mahallenin sorunlarını dinlediler.

Erzincan Milletvekili Burhan Çakır haftanın 3 gününü Ankara’da çalışmalara katıldıklarını kalan 4 günü ise Erzincan’da Hemşerileri ile geçirdiklerini belirterek; “Bugün Burada Mahalle temsilcileri başkanımız Fuat Abinin davetlisi olarak geldik. Hem gençlerimizle, hem de cami cemaatimiz mahalle sakinlerimiz ile buluştuk. Çorbamızı içtik. Hemşerilerimizin sorunlarını dinledik” dedi.

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise; “Sabah namazı sonrası Cami Cemaati ile birlikte sıcak çorbalarını içtiklerini belirterek, Fatih Sultan Mehmet Han Camimizde gençlerimiz ile buluştuk. Camimizde yapılan Hatim Duamız da milletimizin birlik ve beraberliği, geleceği ümmetimizin kardeşliği için dualarımız müşterekti. Gençlerimizin ve Cami Cemaatimizin yüzlerinde ki samimi tebessüm bizleri de mutlu etti. Bizlerin Aşı ’da bir gönülleri de bir. Aziz Milletimiz ve ümmetimiz içinde Dualarımız bir,  Bir olacağız, İri olacağız Diri olacağız” dedi.

Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır daha sonra hemşerileri ile birlikte çay içerek vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.