Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Utlu, Eğitim, Hayati Bir Öneme Sahiptir

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanı Elif İnci Utlu 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle yayımladığı mesajında; “Öğretmenlerimizin ve eğitim sisteminin sorunları, bir kader değildir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan

Utlu mesajında; “Eğitim, geleceğimizi şekillendiren en önemli unsurdur ve demokrasimizin geleceği, toplumsal sorunların çözüme ulaşması, hoşgörü ortamının yerleşmesi, bilgi ve birikimlerimizle dünya ile rekabet edebilmemiz için eğitim, hayati bir öneme sahiptir. Öğretmenlerimizin ve eğitim sisteminin sorunları, bir kader değildir. Ancak bugün gelinen noktada, eğitim sistemindeki “sistemsizliğin” yanı sıra, bunca soruna ve yaşadıkları zorluklara karşın evlatlarımızı yetiştirmek için Anadolu’nun dört bir yanında heyecanla görev yapan, çocuklarımızı ve geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize şükran borçluyuz.

Güçlü bir gelecek ve Türkiye’nin dünyada hak ettiği yere ulaşması için eğitim sisteminde yaşanan sorunları ve öğretmenlerin sorunlarının çözülmesi gerekmektedir. Bu duygularla, Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek mücadelesi veren, geleceğimizi şekillendiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, Şehit olan Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, atanamayan öğretmenlerimizin bir an önce öğrencilerine kavuşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.