Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Bölgesinde Lider Ülkedir

AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin geleceği, bekasıyla da yakından ilgili olduğunu belirtti.

AK Parti İl Teşkilatını

AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin geleceği, bekasıyla da yakından ilgili olduğunu belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bir dizi incelemelerde bulunmak ve Partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Erzincan’a geldi.  AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Turhan, Aslında bu seçim sadece yerel yönetim seçimi de değil,  ülkemizin bekası için, hatta dünya mazlumları için çok önemli bir seçimdir” dedi.

Erzincan’da AK Partinin seçim çalışmalarına katılmak ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Trabzon’dan Erzincan’a gelen helikopter ile gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti il başkanlığını ziyaret etti. Burada partililere seslenen Bakan Turhan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin geleceği, bekasıyla da yakından ilgili olduğunu ve Milliyetçi Harekât Partisi ile ittifakın 8 Ağustos 2015’te yapıldığını ve çağımızda günümüzde ülkemizin karşı karşıya kaldığı özellikle uluslararası sorunlar konusunda bir güç birliği oluşması doğal olarak kendisini ortaya koydu ve bu oluşum sağlanmıştır” dedi..

Bakan Turhan, konuşmasına şöyle devam etti;  “Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisi ile bir ittifak kuruldu. Aslında bu ittifak Yeni Kapı ’da 2015’te 8 Ağustos’ta kuruldu. Çünkü ülkemiz sadece siyasetçilerin yönetiminde bazı hizmet sektörlerinde vatandaşımızın beklentilerini karşılama konusunda değil. Çağımızda günümüzde ülkemizin karşı karşıya kaldığı özellikle uluslararası sorunlar konusunda bir güç birliği oluşması doğal olarak kendisini ortaya koydu ve bu oluşum sağlanmıştır. Başarı stratejidir. Eğer doğru yöntemlerle biz seçim çalışmalarımızı, siyasi çalışmalarımızı, propaganda çalışmalarımızı yaparsak başarılı oluruz. Bu mana da bizim çalışmalarımızda uygulayacak olduğumuz yöntem bugüne kadar özellikle yerel yönetim hizmetlerinde bizim bu konuda gösterdiğimiz adaylarımızın liyakati, parti olarak Türkiye genelinde ki başarımız bizim en önemli Argümanımız olacaktır. Ve tabi ki yine kullanacak olduğumuz diğer Argümanlarda ülkemizin bu seçimde sadece yerel yöneticileri seçmek belirlemek amacıyla bir seçim yapılmıyor.

Bu seçimin sonuçları Türkiye’nin geleceği bekasıyla da yakından ilgili olduğunu belirten Bakan Turhan, Çünkü Türkiye üzerinde oyun kuran bir takım güçler ve onlarla işbirliği içerisinde olan bir takım ittifaklar bu seçimde ki bizim rakibimiz. Türkiye bu seçim sonrasında şunun kararını verecek. Türkiye bölgesinde lider ülkedir. Söz sahibi ülkedir. Karar veren bir ülkedir. Söz sahibi bir ülkedir. Veya birilerinin peşinden takılıp giden bir ülkemi olup gidecek sorusunun cevabını aramak lazım. Bu soruyu millete sordurmamız lazım. Kendi iç muhasebesinde vicdanlarında bu soruyu kendilerine sordurmamız lazım. Türkiye ya terörle ittifak içinde olan, dış güçlerle ittifak içinde olan kendi politikalarını ülke dışında ki akıl sahiplerine bağlamış olanlarla bir seçim yarışı içerisindeyiz” dedi.

AK Parti Teşkilatı ziyaretinde yapılan konuşmaların ardından Bakan Turhan programına esnaf ziyareti ile devam etti.

Haber: Hasan Çakmak