Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm İslam Âleminin, Esnaf ve Sanatkârlarımızın Kurban Bayramını İçtenlikle Kutluyorum

Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, Bayramların getirdiği manevi ortamın değerini iyi bilmeli, umut ve sevgiyle yarınlara hazırlanmalıyız” dedi.

Kurban Bayramı münasebetiyle bir

Başkan Limon mesajında, “Bayramlar, millet olarak birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevginin, şefkatin, merhametin, dayanışmanın doruk noktasına çıktığı, manevi duyguların had safhaya ulaştığı, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unutup kucaklaştıkları müstesna günlerdir.

Dinimizin gelişmeyi, yardımlaşmayı, güzel ahlakı, kardeşliği ve çalışmayı ön plan tuttuğunu ifade eden Başkan Limon, “ Bayramların getirdiği manevi ortamın değerini iyi bilmeli, umut ve sevgiyle yarınlara hazırlanmalıyız. Bayramların toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan yönünü de unutmamalıyız” dedi.
Kurban Bayramı’na özel hediyelik ve ikramlıkların temin edilebileceği en doğru adresin esnaf ve sanatkârlar olduğunu aktaran Başkan Limon, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte caddelerimizde ve kurban pazarlarımızda da hareketlilik yaşanmaya başladı. Esnaf ve sanatkârlarımız her zaman olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hazırlıklarını tamamladı. Bu süreçte hemşerilerimize, bayramlık ikramlarda merdiven altı üretimlerden uzak durmalarını, ihtiyaçlarını bildikleri, güvendikleri esnaflarımızdan yapmalarını özellikle tavsiye ediyorum. Bu duygularla beraber tüm İslam âleminin, esnaf ve sanatkârlarımızın Kurban Bayramını içtenlikle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.