Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor turizminde özellikle kış sporları alanında önemli bir Destinasyon haline getireceğiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan’da Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi ile Kış Sporları ve Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezinin yapılacağı yerde incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı

Havayoluyla Erzincan’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, havalimanında karşılandı. Buradan Ergan Dağı’na giden Kasapoğlu, Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi ile Kış Sporları ve Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezinin yapılacağı yerde incelemede bulundu.

Tabii ki Ergan Dağı hakikaten pek çok önemli özelliği barındıran, güzelliği barındıran bir bölgede yer alan bir imkân bizler için özellikle kış sporları açısından. Biz de bunu bakanlık olarak ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz gibi nasıl bir fırsata çeviririz bunun çalışması içerisindeyiz.

Buradaki kayak pistleri ve sonrasındaki imkânları değerlendiriyoruz.  Gerek kamp olarak gerek irtifa kampıyla ilgili çalışmalar inşallah burayı spor turizminde özellikle kış sporları alanında önemli bir Destinasyon haline getireceğiz. Bunla ilgili hakikaten bugün startı veriyoruz. Erzincan’ımız için, ülkemiz için, sporumuz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bakan Kasapoğlu’na Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır eşlik etti.