Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyaset Akademisinde İlk Ders Usta'dan

AK Parti Siyaset Akademisi 19. Dönemin ilk dersini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, verdi. Usta, “siyasete girmeyi düşünen ya da siyaset içerisinde aktif olan ve kendini geliştirmek isteyen 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceği bir program olduğunu belirtti.

AK Parti Siyaset Akademisi

AK Parti Siyaset Akademisi eğitimlerine katılmak üzere Erzincan’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı 25-26 ve 27. Dönem Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta bir dizi ziyaretler sonrasında AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Siyaset Akademisi açılış dersine katıldı.

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı Toplantı salonunda yapılan 19. Dönem AK Parti Siyaset Akademisi açılışı yapıldı. Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Siyaset Akademisine 150 kişinin kayıt yaptırdığını söyledi.

SİYASETİN ESAS ANA MERKEZİ TEŞKİLATLARDIR

Etrafı dağlık ortası bağlık can Erzincan’a hoş geldiniz diyerek konuşmasını sürdüren AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, “150 Vatandaşın müracaat ettiği Siyaset Akademisi eğitimlerinin ilk dersini bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın da katılımı ile başlattıklarını ifade etti.  “Gün içerisinde bir dizi ziyaretler yaptıklarını ve Parti binasında partililer ile toplantılarını da yaptıklarını belirten Şireci, Öncelikle yapacağımız Siyaset Akademisinin kursiyerlerimize ve Erzincan’ımıza hayırlı olsun. Siyaset Akademisinde göreceğimiz derslerle Tecrübe birikimleri ile tecrübelerimizi biraz artıracağız. Fakat burada şunu ifade edeyim, Siyasetin esas ana merkezi teşkilatlardır. Teşkilatlı olduğumuz müddetçe fark edilemeyecek tecrübelere sahip olabiliyoruz. Bunu olaylar önümüze geldikçe hep beraber yaşıyoruz” diyerek katılımcılara başarılar diledi. Yapacağımız Siyaset Akademisinin kursiyerlerimize ve Erzincan’ımıza hayırlı olsun. Siyaset Akademisinde göreceğimiz derslerle tecrübelerimizi biraz daha artıracağız. Fakat burada şunu ifade edeyim, Siyasetin esas ana merkezi teşkilatlardır” diyerek katılımcılara başarılar diledi. İl Başkanı Şireci’nin konuşmasının ardından AK Partinin 18 yılının anlatıldığı slayt gösterisi yapıldı. Slayt gösterisi sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, partisinin düzenlediği Siyaset Akademisi’nin, siyasete girmeyi düşünen ya da siyaset içerisinde aktif olan ve kendini geliştirmek isteyen 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceği bir program olduğunu söyledi.

FARKLI EĞİTİMLER VERİLECEK

AK Partinin 18 yılının anlatıldığı slayt gösterisi sonrası Siyaset Akademisi 19. Dönem Açılış Dersi “ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı 25-26 ve 27. Dönem Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, burada yaptığı konuşmada, akademinin verimli ve eğitici olduğunu belirtti. “Siyaset akademisi aslında AK Parti’nin siyasete girmeyi düşünen ya da siyaset içerisinde aktif olan ve siyasetle ilgili kendini geliştirmek isteyen 18 yaşını doldurmuş bütün hemşerilerimizin katılacağı bir program.” diyen Usta, akademide farklı eğitimler verileceğini aktardı. Usta, “Bu eğitimler kapsamında uzmanların geldiği, bakan ve genel başkan yardımcılarımızın il, il bu akademilerde eğitimlere katıldığı, verimli ve eğitici bir program. ARGE başkanlığımızın 38 ilde yürüttüğü bir program. Ben bu vesile ile siyaset akademisine kayıt yaptırmış ve başlayacak olan, bu eğitimlerden istifade edecek olan kardeşlerimize başarılar diliyorum.” dedi.