Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şireci, Çığır Açan Yatırımlar Şehrimizde Yerini Aldı ve Almaya Devam Ediyor

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisinde konuşan başkan Mehmet Cavit Şireci, "AK Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne çok badireler atlattık, milletimizin desteği ve bize olan inancıyla da atlatmaya devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Erzincan İl

Erzincan’ımızın gururu, ülkemizin medarı iftiharı, milletin kalbinde taht kuran, çok kıymetli Genel Başkan Vekilimiz Son Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşkilatım adına memleketinize hoşgeldiniz diyerek sözlerime başlayan başkan Şireci, AK Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne çok badireler atlattık, milletimizin desteği ve bize olan inancıyla da atlatmaya devam ediyoruz.  2002’den bugüne pek çok engel aşıldı.

PEK ÇOK BÜYÜK PROJE BİR BİR HAYATA GEÇTİ

Büyük AK Parti ailesi olarak yürüyüşümüzü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam ettiriyoruz. Bu kutlu yürüyüşte aradan geçen zamana baktığımızda hem ülkemizdeki hem dünyadaki değişime karşı ne denli mesafe aldığımızı görüyoruz ve bunun için de heyecanımız artıyor. 2002’den bugüne vesayet odaklarına karşı büyük mücadeleler verildi. Altyapıdan üstyapıya, bölünmüş yollardan hastanelere, üniversitelerden hızlı trene ve daha aklımıza gelebilecek, hayalimiz olan pek çok büyük proje bir bir hayata geçti.

HEP BİRLİKTE SAHALARDA OLDUK

Bu şehri büyütmek, bu şehri güçlü kılmak, bu şehri geleceğe taşımak, bu ülkenin liderine en güçlü desteği vermek için Genel Başkan Vekilimiz Son Başbakanımız Binali Yıldırım’dan aldığımız güç ve ilhamla, siyaset düsturuyla hep birlikte sahalarda olduk. Onca güç odağına karşı verilen mücadele siz dava ve yol arkadaşlırımız desteği ile oldu. 2023’te beklediğimizin üzerinde büyük bir destekle Türkiye yoluna devam edecek inşallah.

ÇIĞIR AÇAN YATIRIMLAR ŞEHRİMİZDE YERİNİ ALDI ve ALMAYA DEVAM EDİYOR

Genel Başkan Vekilimiz Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın mihmandarlığında Erzincan’ımızda ulaşım, tarım, eğitim, spor, sağlık alanında çığır açan yatırımlar şehrimizde yerini aldı ve almaya devam ediyor. Yine büyüyen gelişen ve her geçen gün istihdam yaratan Organize Sanayi Bölgemiz yeni yatırımcılara kucak açıyor. Sanayi’de devletimizin bu bölgeyi teşvik kapsamına almasında yine Sayın Genel Başkan Vekilimizin çok büyük emekleri vardır.

BU ÜLKENİN GELECEĞİNİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Öte yandan Besi Organize Sanayi Bölgemizde yine şehrimizde yıllardan beri eksikliği duyulan bir yatırımdı. Bu yatırımda şehrimizi hayvancılık alanında yeni bir sayfaya taşıyacaktır. Dünya Lideri, AK Davanın lideri, Milletimizin Gönül Eri, Mazlumların Umudu, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Vekilimiz, ülkemizin ulaşımda baş mimarı, son Başbakanımız, Erzincan’ımızın yiğit evladı, Gururumuz Sayın Binali Yıldırım riyasetinde bu davanın neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Teşkilatımla inandığımız yolda sizlerden ve milletimizden aldığımız güçle, bu ülkenin geleceğini yazmaya devam edeceğiz.

MİLLETİMİZ YİNE AK PARTİ’Yİ KENDİNE HİZMETKAR SEÇECEKTİR

Bizim AK Kadınlarımız, AK Gençliğimiz, AK Kadrolarımız muhalefetin kirli oyunları arasında milletimize doğruyu haykırmayı her zaman bildi ve bilecektir. 2023 seçimlerinde milletimiz yine AK Parti’yi kendine hizmetkar seçecektir. Milletin umudu, Mazlumların Umudu AK Parti iktidarında Türkiye büyümeye, gelişmeye devam edecektir. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.