Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şireci, Çiftçilerimizin Sorunları Bir, Bir Çözüme Kavuşacak

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, çiftçilerin sulama sorununun çözüme kavuşması kapsamında sulama birliğinin işletme bakım onarım hizmetleri yapılmak üzere İl Özel İdaresine devredildiğini belirtti.

AK Parti Erzincan İl

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Erzincanlı çiftçilerin sulama sorununun çözüme kavuşmasına ilişkin konuştu.

Çiftçilerin üretimin temelini oluşturduğunu belirten Başkan Şireci açıklamasında; “Erzincan Sulama Birliğine ait sulama alanlarından P1,P2,P3 Sulamaları, Çardaklı Sulaması, Erzincan Baraj Sulaması ile Erzincan Sol Sahil Sulaması Erzincan Sulama Birliğinden alınarak Tarım Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğünce tesisler işletme bakım onarım hizmetleri yapılmak üzere  Erzincan İl Özel İdaresine devir edildi.

Tüm bu süreçte büyük emekleri olan başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Valimiz Ali Arslantaş’a, Erzincan Milletvekillerimiz Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a, Erzincan, İl Genel Meclis Başkanımız Bekir Yıldız’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Başımızın tacı çiftçilerimiz ülkemizde üretimin temelini oluşturmaktadırlar. AK Parti olarak her zaman üretmenin değerini önemini bildik. Bu nedenle çiftçilerimizin sorunu hepimizin derdi oldu. İnşallah çiftçilerimizin sorunları bir, bir çözüme kavuşacak. Tüm Erzincanlı hemşerilerimizi çiftçilerimizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.