Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mübarek 3 ayların müjdecisi Regaib Kandilinizi tebrik ederim

26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle Regaib Kandili dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “İlahi İhsan ve manevi hediyelerin diğer zamanlardan daha çok tecelli ettiği mübarek 3 ayların müjdecisi Regaib Kandilinizi tebrik ederim dedi.

26. Dönem Erzincan Milletvekili

Gönül coğrafyamıza huzur, hemşerilerimize, Yüce milletimize, tüm İslam âlemine birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini temenni eden Karakelle, “Mübarek gün ve geceleriyle bereketli bir maneviyat mevsimi olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi atmosferine girmiş bulunmaktayız.

Bu gece Regaib kandilini idrak edeceğiz. Üç aylar, tövbe etmenin, affın, manevi arınmanın ve kendini yenilemenin habercisi olan Regaib, Miraç, Berat Kandilleri, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı gibi mübarek gün ve geceleriyle bizleri kuşattığı bir mevsimdir. Bu bereketli zaman dilimlerini fırsat bilerek ibadetlerimizi artıralım, günahlarımız için tövbe edelim, küskünlüklere son verelim, karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, milletçe birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine ve ahlaki erdemlerin toplumda yaygınlaşmasına gayret gösterelim. “Bu mübarek gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını, Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice üç aylara kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Erzincanlı hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Regaib Gecesini tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.