Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millilere Başkan Aksun’dan Destek

Milli Takım Antrenörleri eşliğinde çalışmalarına Erzincan’da devam eden Badminton Milli takımı oluşturan 8 kız sporcunun 4 tanesinin Erzincanlı, 7 kişiden oluşan Erkek takımının da 3 sporcusu Erzincanlı sporcular oluşuyor.

Milli Takım Antrenörleri eşliğinde

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Fransa’nın Lievin kentinde yapılan Büyüklerde, kız ve erkek takım Avrupa Badminton Şampiyonasında ve Olimpiyat kotası puanlı müsabakalarda büyük başarı elde eden Erzincanlı sporcuları ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Yıldırım Akbulut Kapalı Spor Salonunda Hafta içi çalışmalarını sürdüren Erzincanlı Badminton Milli Takım Antrenörleri ve oyuncularını ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Antrenör ve Sporcular ile bir süre sohbet etti. Aldıkları başarılı sonuçlar ile sadece Erzincan’ı değil Tüm Türkiye’yi onurlandırdıklarını belirten Başkan Aksun; “Birçok şampiyonalardan sporcularımız madalyalar ile döndüler. Değerli hocalarımız Murat Sönmez ve Uğur Erçetin hocalarımız Erzincanlı sporcularımızın başarılı sonuçlar almalarında ki katkıları tartışılmaz. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Sporcu kardeşlerimi de kutluyorum. İnşallah Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları ile bizleri mutlu etmeye devam edeceklerdir.

Erzincan Görüldüğü gibi Artık Badmintonda başkent olmuş diyen Başkan Aksun, Milli Takımı oluşturan sporcularımızın yarısından fazlası Erzincanlı.  Tüm sporcularımız tebrik ediyoruz. Hocalarımızı tebrik ediyorum. Yolları açık olsun” dedi.

Yıldırım Akbulut Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Antrenmanı bir süre izleyen Başkan Aksun’a Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Şube Müdürleri, MHP İl başkanı Salih Aksu’ da eşlik etti.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’a Milli Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin tarafından milli takım forması hediye edildi.