Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Şeker Makina Fabrikası, Erzincan DOĞUSAN A.Ş, Çayırlı, Kemah ve Refahiye TOKİ konutlarıyla ilgili sorunları ve eksiklikleri Ankara’da yakından takip ederek çözümlerine ilişkin ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Erzincan Organize sanayi böylesinin teşvikler ile yatırıma çok elverişli olduğunu söyleyen AK Parti Erzincan milletvekili Süleyman Karaman, “Bölgemizde ki tüm işletmeler ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bazı işlemler Ankara’dan yürütülmesi gerekiyor. Bu noktada bizlerde Erzincan Organize Sanayi bölgemizde üretim yapan ve Erzincan’ımıza istihdam sağlayan büyük kuruluşlardan olan DOĞUSAN A.Ş de yatırmaların arttırılması noktasında neler yapabilirin çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerine ilişkin konuşan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman; TOKİ Başkanlığına gittik. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Erzincan DOĞUSAN AŞ’nin gelişip kalkınması için neler yapılabileceğini, Çayırlı TOKİ konutlarının yapımının hızlandırılmasını, Kemah TOKİ konutlarının Doğalgaz kullanımına uygunluğu için desteklerini ve Refahiye 3. Etap TOKİ konut yerinin tespiti ve başlanmasını konuştuk, görüştük. Erzincan’ımıza hayırlı olsun. Görüşmelerimizde ev sahiplikleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ankara’da gerçekleştirilen ziyaretlerde hazır bulunan Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş genel Müdürü Sezgin Polat, İşletmede istihdamın arttırılması noktasında her zaman yanımızda bulunan ve bizlere destek olan Sayın başbakanımız Binali Yıldırım ve Milletvekilimiz Süleyman Karaman beye çok teşekkür ederim” dedi