Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Av. Bayram, Ben 84 Milyon İçin Çalışıyorum

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili Serkan Bayram Özel telefon numarasını sosyal medya hesabından yayınlayarak büyük takdir topladı. Milletvekili Bayram 26. Dönem Erzincan Milletvekilliği yapmıştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Yaptığı çalışmalar ile BEST LİFE Dergisinin kapağına konu olan Milletvekili Av. Serkan Bayram, İlk olarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) den 2015 genel seçimlerinde memleketi olan Erzincan’dan milletvekili seçildi. Daha sonra 2018 yılında ki genel seçimlerde ise İstanbul Milletvekili olarak meclise girdi

Konu ile ilgili konuşan Milletvekili Av. Bayram, “Ben AK Parti Milletvekili olarak sadece Erzincan ve İstanbul’un milletvekili değilim tüm Türkiye’nin 84 milyonun vekiliyim. Özel numaramı sosyal medya hesabımdan yayınladım. Gerçekten Milyonlarca vatandaşım ulaştı. İstek ve taleplerini mutlaka alıyor ve çözüme kavuşturmaya çalışıyorum. İnşallah çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Serkan Bayram, 1 Nisan 1974 tarihinde Mustafa Bey ve Emine Hanım’ın çocuğu olarak Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı  Üçören köyünde doğdu. 1996 yılında  İstanbul Üniversitesi Hukuk  fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisansını 2000 yılında Marmara Üniversitesin de Kamu Hukuku alanında tamamladı. Milletvekili seçilmeden önce birçok dernekte yönetim kurulu üyeliği yaptı. Ayrıca çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Bayram,  Fransızca bilmektedir.

Kasım 2015 Türkiye Genel seçimlerinde AK Parti Erzincan milletvekili olarak meclise girdi. 24 Haziran 2018’de yapılan Türkiye Genel seçimlerinde İstanbul Bölgesi Milletvekili seçildi. 26. dönemde Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyeliği yaptı. Ayrıca Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın avukatlığını yapıyor.