Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman, Türk Ordusu Bu Yılanların Başını Ezmekten Bir An Bile Geri Durmaz

Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, “Güney sınırında bir barış destanı yazan kahraman Mehmetçiğimize Erzincan’dan bir başka kahraman şehirden selamlar yolluyorum” dedi.

Basın mensupları ile bir

Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekât ile ilgili açıklamalarda bulunarak; “Bildiğiniz üzere mazlum milletlerin umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın dünyaya ders niteliği taşıyan liderliğiyle hem masada hem sahada büyük kazanımlar elde ettiklerini belirtti..

Karaman açıklamasının devamında:, “PKK ve türevi terör örgütleri ulusal güvenliğimizi tehdit edemeyecek uzaklığa çekilinceye kadar onlara 120 saat süre verdik. Umuyoruz ki bu sürede geri çekilirler. Yoksa başkomutanlığını Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı şanlı Türk Ordusu bu yılanların başını ezmekten bir an bile geri durmaz. Bunu herkes böyle bilmelidir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz içi boş tehditler karşısında Çanakkale’deki ruhla direnmiş, izzet ve onurla Türkiye’nin itibarını yükseltmiştir. Kendilerine şükranlarımızı arz ediyor başarılar diliyoruz. Birkaç sürüngen terörist ve onların küresel patronları asla ve asla bu milleti korkutamaz. Bu vesileyle Rabbim Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin diyorum. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize sağlık diliyorum.

40 bini Türk askeri, 20 bini yerel güçlerden oluşmak üzere 60 bin kişilik personel, iki yüz hava aracı, tamamı yerli üretim kara araçları ve mühimmat ile yürütülen operasyon da ABD ve Türkiye arasında Barış Pınarı Harekatı konusunda varılan anlaşmanın işleyişinde bir taraftan terör örgütü YPG/PKK’nın çekildiğini ancak bir taraftan da Türkiye’ye yönelik tacizlerin devam ettiğini görüyoruz. ABD’nin onlara yönelik talimatına rağmen bu tacizleri ve ihlalleri yapıyorlar, ABD’nin de bu terör örgütlerine güvenmemesi gerektiğini bir kez daha gördük. ABD’liler de inşallah görmüşlerdir.

Bu 120 saatin sonunda biz bu bölgeden tüm teröristlerin çekildiğini görmek istiyoruz. Aynı şekilde silahlarının da alındığını görmek istiyoruz. Daha sonraki aşamada, bu beş günde yani 120 saatte mümkün olmayabilir, onların bize saldırmak için burada inşa ettikleri tüm mevzilerin yıkılması dâhil hepsini görmek istiyoruz. Sadece çekilmesi değil, silahların toplanması ve mevzilerin yıkılması da oluşturulan mutabakatın içinde var. Şu anda Harekâta bir ara verildiğini” ve sahadaki Türk askerlerimizin çekilmediğini, operasyon yerinden bilgi edinmeye devam ediyoruz. “YPG/PKK için de bunu söylüyoruz, ABD için de bunu söylüyoruz. Kimse Türkiye’nin gözünden kaçar diye bir beklenti içine girmesin. Tüm süreci yakından takip ediyoruz ve edeceğiz.” ifadelerini kullandı.