Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman, Organize Sanayi Bir Şehrin Bel Kemiğidir

24 Haziran 2018 yılı 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) den Erzincan Milletvekili seçilen Süleyman Karaman Erzincan Organize sanayisinin Erzincan ekonomisine katkısının her geçen gün arttığını belirtti.

24 Haziran 2018 yılı

Haber: Hasan Çakmak

Erzincan organize sanayi bölgesinde Sera, Tekstil, Fiber Optik, ve Kiremit alanlarında faaliyet gösteren firmalara gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili olarak konuşan Erzincan Milletvekili Karaman; Erzincan Organize Sanayi Bölgesi ziyaretlerimizde Tekstilin, Fiber Optik Fabrikasının, Sanayinin ve Seracılığın hızla gelişmekte olduğu ilimizde bölgemize hemşerilerimize sağladığı katkılarını bir kez daha müşahede ettik, gururlandık, Organize Sanayi bölgemize yeni yatırımların gelmesinde yatırımcılarımızın Erzincan’ı tercih etmelerinde katkıları çok büyük. Yeni tekstil fabrikaları, sera fabrikası, seralar, fiber ve plastik sanayi kuruldu mevcut kiremit fabrikası ise geliştiriliyor” dedi.

ORGANİZE SANAYİ BİR ŞEHRİN BEL KEMİĞİDİR

Ziyaretin de İşletme sahipleri ve işçilerle bir süre sohbet eden Milletvekili Karaman, “Organize sanayi bir şehrin bel kemiğidir. Şehrin gelişip kalkınması için Organize sanayimizin güçlü olması gerekmektedir. Son 18 yılda ülkemiz de her alanda olduğu gibi ağır sanayide de önemli yatırımlar gerçekleştirildi, burada siyasi iktidarın payı çok büyük. Erzincan olarak Organize sanayimizi daha fazla desteklemek ve yeni işletmeler kazandırmak adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Erzincan olarak Organize sanayi bölgemizde faaliyet gösteren fabrikaların her zaman yanında olduk, olmaya devam ediyoruz. Bugün de burada İşletmelerimizin taleplerini alıyorum gereken ne ise yapılıyor” ifadelerine yer verdi.

İşletme sahipleri ise ziyaretlerle ilgili olarak her zaman yanlarında olup kendilerine destek veren başta son başbakan Binali Yıldırım’a ve Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır’a teşekkürlerini ileterek İstihdam ve üretim, hizmetlerini artırarak çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Merkez İlçe başkanı Av. Ferhat Bulut, Erzincan Organize sanayi Bölgesi Müdürü Ömer Faruk Nayman ile Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren işletme sahipleri de katıldı.