Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman, En Büyük Teşekkür Erzincanlı Hemşerilerimedir

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kürsüsün de Erzincan’da başarıyla yürütülen Sağlık Hizmetlerini ve gündemi değerlendirerek kurallara uyum sağlayan Erzincanlılara teşekkür etti.

AK Parti Erzincan Milletvekili

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman Meclis Kürsüsünde yaptığı konuşmasında; Sayın Başkan Değerli Milletvekilleri, öncelikle Diyarbakır şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ayrıca Dünyayı kasıp kavuran Korona virüs dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, hastalarımıza şifa diliyorum” dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sağlık Bakanlığımızın Bilim Kurulu kararlarına uyarak aldığı tüm tedbirler için de teşekkür eden Süleyman Karaman, Dünya’da birçok ülkede sağlık sistemi sıkıntıya girerken Ülkemiz sağlık sistemi dimdik ayaktadır, bunda şehir hastanelerinin etkisinin büyük olduğunu hepimiz biliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Seçim bölgem Erzincan’da da yeni yapılan ek hastane çok yararlı olmuştur. İlimiz sağlık sistemi, sağlık çalışanlarımızın da olağanüstü katkıları ile aksaksız çalışmaktadır. İlimizde Sağlık sistemimizin aksaksız çalışması için talimatlarıyla yol gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ederim.

En büyük teşekkür ise kararlara eksiksiz biçimde uyum gösteren Erzincanlı hemşerilerimedir. Ayrıca ilimizde korona virüsle ilgili kararları eksiksiz uygulayan

Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Teşkilatlarımıza, ilimiz Pandemi Kurulu Üyelerine, Sağlık İl Müdürümüz ve Başhekimimize, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Polis haftasını tebrik ediyor, tüm emniyet görevlilerimizi kutluyorum. Evde kal Erzincan, Evde kal Türkiye diyor saygılar sunuyorum” dedi.