Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman: Birlikte Çalışıyoruz

Ankara’da çalışmalarını sürdüren, Erzincan Dernekleri Federasyonu’nun hafta sonu düzenlediği “ERDEF ’te Hasbihal” programının konuğu AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman oldu.

Ankara’da çalışmalarını sürdüren, Erzincan

Erzincan’daki gelişmeler ve güncel konular hakkında bilgi verilen toplantıya çok sayıda hemşerimiz katıldı.

ERDEF toplantı salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan ERDEF Başkanı Selahattin Ayvaz, Gurbette yaşayan hemşerilerimizin Erzincan için önemine değinerek, “ Hemşerilerimiz için de Erzincan aynı ölçüde önemlidir. Bu nedenle dernekler olarak Erzincan sevgisi ve ilgisini canlı tutmaya gayret ediyoruz. Bu nedenle ilk sohbet toplantımızı Erzincan konusuna ayırdık. Dedi.

Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman Karaman konuşmasına hemşerilerimizin Erzincan’a ilgilerine teşekkür ederek başladı. Konunun güncel olması nedeniyle Suriye konusunda ve devam eden “ Barış Pınarı Harekâtı” ile ayrıntılı bilgi verdi. Türkiye’nin kurulan tuzaklar karşısında yekvücut olarak oyunları bozduğunu belirten Karaman “ Cumhurbaşkanımızın dirayeti, siyasi partilerimizin desteği ve TSK’nın gücü sayesinde uluslararası planları bertaraf ettik” dedi.

Erzincan’ın gelişmesi için tüm kesimlerle yoğun görüşmeler yaptıklarını belirten Karaman, Üniversite için yeni fakülte binası ve yurtlar yapıldığını, Erzincan’a sağlık alanında tüm Branşlarda doktor gönderildiğini, hastane binasının hızla yapılmakta olduğunu söyledi. Karaman konuşmasında Organize Sanayi Bölgesi için iş adamlarıyla ilişki kurduklarını ve bazı yatırımları Erzincan’a yapmaları konusunda İkna etmeye çalıştıklarını, Erzincan’ı cazibe merkezi haline dönüştürme çalışmalarına devam ettiklerini anlattı.

Erzincan Milletvekili Karaman, yeni barajlar ve sulama projeleri ile tarımı kalkındırmaya gayret ettiklerini, seracılık teşvikleri ile üretimi artırmaya çalıştıklarını, Erzincan’da turizmin gelişmesi için var olan potansiyeli harekete geçirdiklerini, il ve ilçelerde ki doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel yapıları bir Entegrasyon dahilinde planladıklarını anlatarak, “Tüm bu çalışmalarda Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bizlere her konuda yardımcı olmaktadır. Erzincanlı olarak bizler de, birlikte el ele vererek daha müreffeh bir Erzincan için çalışmaları sürdüreceğiz.” dedi.