Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle, İnsanlık Geliştikçe Tıp’ta Gelişmeye Devam Edecektir

14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan 26. Dönem Erzincan milletvekili Sebahattin Karakelle, “Hekimlik fedakârlıkla icra edilen, mayasında özveri, sabır ve tahammül olan mesleklerimizin en kutsalıdır. Böyle kutsal bir mesleğin temsilcilerinin Tıp bayramını kutluyorum” dedi.

14 Mart Tıp Bayramı

Karakelle mesajında, “Kanuni Sultan Süleyman’ın “ Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” mısrasın da olduğu üzere bir nefes sıhhatin kadrini, kıymetini bildiğimiz gibi, geceler boyu şifa bekleyen hastalarımızın başındaki fedakâr hekimlerimizi, hemşirelerimizi ve diğer sağlık personelimizin çabalarını takdirle karşılıyorum.

İnsanın en kırılgan olduğu, kendini en çaresiz hissettiği anında muhatap olduğu hekimlerimiz şefkat ve merhametle görevlerini yerine getirmekle, şifa dağıtan kimlikleriyle duyulan bir meslek icra etmektedirler.

Sağlıklı toplum olabilmemiz yolunda halkımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla faydalanması adına var gücüyle çalışan ve bu çalışmalarını son iki yılda PANDEMİ döneminde büyük fedakârlıklarla zirveye taşıyan başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.