Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle, Güçlü Bir Cumhuriyetimiz Var

21.23.24 ve 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, “Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. kuruluş yıl dönümünü büyük bir heyecan içerisinde gurur ve iftiharla bugün 82 milyon hep birlikte idrak ediyoruz” dedi.

21.23.24 ve 26. Dönem

Cumhuriyetin 96. Kuruluş yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan Karakelle mesajında; “Bu anlamlı günde Cumhuriyeti milletimize kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun. 29 Ekim, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. 96 yılın ardından geldiğimiz noktada, demokrasisi her geçen gün ileri standartlara kavuşan, milli birlik ve kardeşliğini her türlü engel ve saldırıya rağmen en güçlü şekilde yücelten bir Cumhuriyetimiz var. Dahası, kurulduğu ilk gün olduğu gibi, bugün de, Ortadoğu da ki komşularımız başta olmak üzere dünyanın her yerindeki mazlumlar, mağdurlar ve muhtaçlar için yegâne umut olma özelliğini en güçlü şekilde koruyan, umutlara karşılık bulmanın asil mücadelesini veren güçlü bir Cumhuriyetimiz var.

15 Temmuz kalkışması sonrasında ortaya konulan irade ülke ve millet olarak 2023 hedeflerine yürümemiz konusunda bizlere şevk ve güven vermiştir. Bu son derece anlamlı birliktelik, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevaptır. Cumhuriyetimizin kuruluşunu kutladığımız bugünlerde terörle mücadelemiz her ortamda en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek, teröristler, saklandıkları inlerine kadar izlenecek zaman ve zemin neyi gerektirirse o, mutlaka yapılacaktır. Etrafımızda yaşanan bütün olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye Cumhuriyeti bugün, 96 yıl evvelki kuruluş ruhuyla, demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasını birlikte sağlayarak bölgesine istikrar ve refah ihraç eden bir ülke haline gelme yolunda ilerlemeye devam edecektir.

Milletçe, bu güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze, demokrasimize, barışımıza, kardeşliğimize sahip çıkmaya, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bundan sonra da, Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda çok daha büyük mesafeler kat edecek, çok daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız.

Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla, Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.