Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle, 15 Temmuz Bir Demokrasi Zaferidir

21. 23. 24. 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Yaşanan hadisenin hukuki ifadesi “Vatana ve millete ihanettir.” İnsan aklının alamayacağı ölçüde vahşet içeren bir ihanettir” dedi.

21. 23. 24. 26.

Karakelle mesajında; 4 yıl önce bügün devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. Aziz milletimiz bir kez daha iman ve inancın silahlardan üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır. Milletimizin Milli ve Manevi değerlerini art niyetli emelleri için kullanarak devletin bütün kurumlarının kılcal damarlarına kadar giren hain FETÖ; Türk Silahlı Kuvvetlerine emanet edilen uçağı, tankı, topu, silah ve cephaneyi sinesinden çıktığı milletine yöneltmiş ancak milletimiz, hainlerin karşısına sarsılmaz iradeyle dikilmiş, istiklaline uzanan hain elleri kırarak istikbaline sahip çıkmıştır. Kanlı darbe girişiminde destan yazan bu millet tarlada ki mahsulünü yakmış, uçakların üstüne atlamış, tankların altına yatmış, namlulara alnını dayamış ve bu eşkıyaya yenilmemiştir. Aziz milletimiz bir kez daha iman ve inancın silahlardan üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır.

BİZİM TARİHİMİZ KAHRAMANLIK DESTANLARIYLA DOLUDUR

1071 Malazgirt zaferinde Sultan Alparslan’ın, Mısır fethinde Yavuz Sultan Selim Han’ın, Kudüs’ün fethinde Selahattin Eyyubi’nin, İstanbul’un fethinde Fatih Sultan Mehmet Han’ın, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş serüveninde Gazi Mustafa Keman Atatürk’ün destanları ile doludur.

RABBİM HEPSİNDEN RAZI OLSUN MEKÂNLARINI CENNET ETSİN

15 Temmuz 2016 günü milletin oyları ile seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı tutumu ve dik duruşu, son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın dirayeti sayesinde hain darbe girişimine karşı; Ömer Halisdemir, İlhan Varank, Erol Olçok, Cennet Yiğit, Ayşe Aykaz , Türkmen Tekin gibi 248 vatan evladı kahramanca zulme direnmiş ve şehitler kervanına katılırken cennet vatanı bir kez daha milletimize kazandırmışlardır. Böyle milletimizin toplumsal hafızasına yeni bir kahramanlık destanı eklenmiştir. Yaşanan hadisenin hukuki ifadesi “Vatana ve millete ihanettir.” İnsan aklının alamayacağı ölçüde vahşet içeren bir ihanettir. Bu milletin ordusunun sadece üniformalılardan ibaret olduğunu sananlar bir kez daha yanılmıştır. Zira bu ülkenin asli sahibi, şehitler ve gazilerin başını çektiği kahramanlardır. O karanlık gecede okunan ezanlar ve salalar sayesinde kalpler bütünleşmiş, gönüllerdeki birlik ve beraberlik inancı yükselmiştir. FETÖ dahil hiçbir ihanet şebekesinin, hiçbir terör örgütünün birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla bozamayacağı ispat edilmiştir. Her zaman olduğu üzere düsturumuz; “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlettir. Bu anlayışla bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bundan asla taviz vermeyeceğiz. Böylece ruhlarını iblise satan müptezellere, Türkiye’yi ele geçireme fırsatını tanımayacağız. Bir asır önce tüm yokluklara rağmen yedi düvele karşı bağımsızlığı uğrunda destan yazan milletimiz, yıllardır terörle mücadelede ortaya koyduğu kararlılık, 15 Temmuz’da gösterilen Çanakkale ve Kurutuluş Savaşı ruhu ile ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara 15 Temmuzda olduğu gibi bundan sonra da izin vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Zira bu millet yıllarca yeni şehitlerle, yeni gazilerle yüreğini hep sıcak ve canlı tutmuş, bundan sonra da öyle olacaktır.Biz bugün burada özgürce sözümüzü söyleyebiliyor, nefesimizi alabiliyor, işimize, gücümüze bakabiliyorsak, şehitlerimizin, gazilerimizin ve tüm kahramanlarımızın sayesindedir.

15 TEMMUZ BİR DEMOKRASİ ZAFERİDİR

Bu zafer 83 milyon necip milletimizin zaferidir. Bu zafer tüm dünya mazlum ve mağdurlarının zaferidir. Bu duygularla bizlere onurlu bir gelecek bırakmak için en değerli varlıklarını feda eden şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet yakınlarına ve Aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Gazilerimize acil şifa sağlık ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Kahramanlık ve Demokrasi Destanı yazan, tankların karşısında diz çökmeyen bu aziz milletin bir ferdi olmaktan dolayı büyük şeref duyuyorum. 15 Temmuzdan sonra milletimiz ve demokrasimiz çok daha güçlü, ülkemiz çok daha itibarlıdır. Hiçbir hain çete ve oluşum bizi kutlu yolumuzdan, bu aziz millete hizmet etmekten alı koyamayacaktır” dedi.