Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Partisi Kurucular Kurulunda 3 Erzincanlı

AK Parti eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni partisini kurdu. Gelecek Partisi isminin verildiği partinin logosu olarak da çınar ağacının yeşil renkli yaprağı seçildi. Aralarında üç Erzincanlının da bulunduğu kurucular kurulu 154 kişiden oluştu.

AK Parti eski Genel

Türkiye’nin 76. Partisi olan Gelecek Partisi’nin 154 kişiden oluşan kurucular kurulunda eski AK Parti’li Dr. Talha Erol Durmaz ve Ahmet Müfit Cengiz ile eski CHP’li Dinçer Türkmen‘de yer alıyor.

Erzincan merkezden olan Dr. Talha Erol Durmaz, 25.Dönem AK Parti Erzincan Milletvekili olarak görev yaptı. Davutoğlu ile birlikte hareket eden Durmaz, partisinden istifa ederek, Gelecek Partisi’nin kurucuları arasında yer aldı. AK Parti Şişli İlçesi Kurucusu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı da olan eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi İliç’in Güngören Köyünden Ahmet Müfit Cengiz de partisinden istifa ederek, Gelecek Partisi’nin kurucusu oldu.

İliç’in Bağıştaş Köyünden CHP İstanbul eski İl Genel Meclisi Üyesi olan Hacı Bektaş-i Veli Kültür Tanıtma Dernekleri Genel Başkanlığı görevini yürüten Dinçer Türkmen‘de Gelecek Partisi’nin kurucular kurulunda yerini aldı.