Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleceğimizi Doğruya Ulaştıran Tek Yol Eğitimdir

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapan Erzincan 21-23-24 ve 26. Dönem milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan’da da Türk Milli Eğitiminin ilim irfan meşalesi büyük coşkularla yakılmaktadır dedi.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının

Karakelle yaptığı açıklamasında; “Bir Milletin, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, medeniyet bakımından kalkınmış olması eğitime vermiş olduğu öneme bağlıdır. Kişiyi mutlu kılan, onu kötü duygu, düşünce ve davranışlardan kurtararak iyiye güzele ve doğruya ulaştıran tek yol eğitimdir.

Bu güzel düşüncelerle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına ülke genelinde yaklaşık 18 milyon öğrenci ile başlanırken bütün ülkemizde olduğu üzere ilimiz Erzincan’da da Türk Milli Eğitiminin ilim irfan meşalesi büyük coşkularla yakılmaktadır.

İçinde yaşadığı çağı aşan, gelecek çağlara ışık tutan öğretmenlerimiz, bu öğretim yılında önüne çıkan bütün olumsuz engelleri aşacak, maddeye boyun eğdirerek mermerde gül yetiştirecek gücünü çocuklarımızın eğitimine vakfedeceklerdir.

21. yüzyılın baş döndüren hızlı gelişmelerine ve çağın gereği olan bilgi toplumuna ulaşmak, geleceğe güvenle bakabilmek için geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize eğitim alanında en üst düzeyde imkanlar hazırlamak durumundayız. Son yıllarda bu anlayışla eğitim öğretim alanında iletişim teknolojileri ile donatılmış sınıf ve okullarda eğitim alınabilmesi adına büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir.

Bu konuda son 18 yılda büyük aşamalar kaydedilmiş gelişmeler hız kesmeden devam etmektedir. Zira çocuklarımızın ve gençlerimizin Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmak ancak böyle mümkündür.

Yeni öğretim yılının başladığı bu günlerde severek ve isteyerek yıllarca hizmet ettiğim meslek hayatımın heyecanlarını yeniden yaşarken, Tüm öğretmenlerimize, velilerimize hayırlı olması dileklerimle sevgili öğrencilerimize üstün başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.