Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal’dan ERŞAD’ a Ziyaret

Erzincan ve Çevre illere yönelik bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Demokrasi ve Atılım partisi (DEVA) partisi genel başkan Yardımcısı Hasan Karal Deva Partisi Erzincan İl başkanı İ. Sefa Tapanoğlu ile birlikte Şehit Aileleri Koruma Derneği (ERŞAD) a ziyarette bulundular.

Erzincan ve Çevre illere

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneğine gerçekleştirilen ziyarette Şehit Aileleri Koruma Derneği yönetim Kurulu başkanı Abdulkadir Zengin ve Şehit yakınları ile bir süre sohbet eden DEVA partisi genel başkan Yardımcısı Hasan Karal, Vatandaşlarımızı ve sivil toplum örgütlerimize ziyaretlerde bulunarak partimizi halkımıza tanıtmak ve düşüncelerimizi paylaşmak için buradayız” dedi.

Dernek hakkında kısa bilgi bir veren Şehit Aileleri Koruma Derneği yönetim Kurulu başkanı Abdulkadir Zengin, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek,” Bizler seçim dönemlerinde hatırlanıp ziyaret edilecek dernek değiliz. Burada bulunan bütün arkadaşlarımız bu vatan için birer diyet ödediler, Kimimizin abisi, kimimizin oğlu, kardeşi. Dernek olarak kendi üye arkadaşlarımızın gayret ve çabaları ile derneğimizi yürütüyoruz. Elbette destek alıyoruz. Şehitlerimizin geride bizlere emanet ettiklerine, yakınlarına anne-babasına, kardeşlerine gereken hassasiyetin gösterilmesi de bu necip Milletin üzerinde, Şehitlerimizin bir hakkıdır” dedi.

Daha sonra ziyaretini değerlendiren DEVA partisi genel başkan Yardımcısı Hasan Karal, “Demokrasi ve Atılım partisi Deva partisi olarak yeni kurulmuş olan bir siyasi partiyiz. Teşkilatlanma çalışmalarımızı Türkiye genelinde iller düzeyinde tamamen tamamladık. 973 tane ilçemizin de 650 civarında ilçelerimizde kuruluşlarımızı yaptık. Kurulan bu teşkilatlarımızın çalışmalarını yerinde incelemek, görmek hem de vatandaşlarımız ile de birebir hasbihal etmek, vatandaşlarımızın sorunlarını bizzat yerinde dinlemek, şu anda burada olduğumuz gibi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sivil toplum kuruluşlarımızın düşüncelerini gerek yerel konulara bakışını gerekse ülke meseleleri ile alakalı düşüncelerini almak öğrenmek amacıyla bizzat yerinde bu ziyaretlerimizi yapıyoruz.. 

Genel Başkan Yardımcısı arkadaşlarımızla beraber ülkemiz genelinde dağıldık. Her birimiz ayrı bir bölgede çalışıyoruz şu anda. Bende Sivas Erzincan Tunceli ver Elazığ bölgelerini bugünlerde ziyaret ediyorum. Önümüzdeki ay bir başka bilgiye gideceğiz. Dolayısıyla bu şekilde İnşallah yeni kurulmuş olan partimizi hem halkımıza tanıtmak, düşüncelerimizi halkımızla paylaşmak politikalarımızı hakkımızla beraber paylaşmak, hem de halkımızın düşüncelerini partimizde alakalı düşüncelerini eleştirilerini, şikâyetlerini yerel ve genel konulardaki arzularını dinlemek amacıyla bizzat yerinde bu ziyaretlerimiz yapıyoruz. Erzincan’a geliş gayemiz budur” dedi.