Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davamızı Yaşatmak İçin Var Gücümüzle Çalışalım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan İl Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı' gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti iktidarının 18 Yılda yapılan çalışmalara değinildi

Adalet ve Kalkınma Partisi

Erzincan Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır,  Bölge Koordinatörü Abdullah Erdem Cantemur, İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, belediye başkanları, AK Parti İl ve ilçe teşkilatları katıldı.

DAVAMIZI YAŞATMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞALIM

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanlığına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut’un seçilmesiyle başlayan toplantıda kısa bir konuşma yapan Divan Başkanı Bulut, ‘‘Biz çok büyük ve temelleri sağlam atılmış bir aileyiz. Bizlerin gönlünde davamıza ve teşkilatımıza olan bağlılık var. Böyle bir ailede olmayı hamt olsun Allah-u teala bizlere nasip etti. Bizler sizlerden şunu istiyoruz davamızın kıymetini bilelim Davamıza sımsıkı sarılalım. Davamızı yaşatmak için var gücümüzle çalışalım.

Dün olduğu gibi yarında birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Hep birlikte partimize sahip çıkacağız. Allah’ın izniyle bu partiye hizmet eden kadroları güçlendirerek yarınlarımıza hep birlikte yürüyeceğiz. AK Partili olmak bu kadrolarda görev almak bizler ve sizler için onur ve gurur verici. Allah’a şükürler olsun ki Genel Başkanımız, Dünya Lideri, Mazlumların sesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bu necip millete hizmet etme fırsatı bulduk dedi.

ÇOK BÜYÜK YATIRIMLARA İMZA ATILDI

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti iktidarının 18 Yılda yapılan çalışmalarına değindi. İl Başkanı Şireci, ‘‘18 Yılda ülkemizde ve Erzincan’ımızda son 300 yılın kesintisiz en büyük gelişmelerine, en büyük yatırım hamlelerine, en uzun süreli büyüme trendine ve en yüksek büyüme rakamlarına imza atıldı. Ülkemizde gerçekleştirilen, yol, köprü, hızlı tren, kent içi raylı sistem, halkın yolu haline gelen hava yolları ve hizmete giren meydanlar artık ezbere bilinen konulardır. Bunların dışında ülkemiz tarihinde en yüksek uluslararası itibara ulaşmıştır. İşte yeni Türkiye’de elde ettiğimiz kazanımlar, sadece milletimizin değil dünyanın umudu oldu ve bu umut giderek büyüyor. Zalimin zulmüne karşı iman edenin Allah’ı var düsturu ile çıkılan bu yol, liderimiz, büyük devlet adamı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin inşa ettiği kutlu yoldur.

Erzincan’ımızın medarı iftiharı, liderimizin yol ve dava arkadaşı hemşerimiz Binali Yıldırım Beyefendinin yoludur.

BÜYÜK TÜRKİYE KURULUYOR

Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hareketi parti hareketinden çok bir ümmet hareketidir. Sadece ülkemizde ki mazlumların değil, tüm dünyadaki mazlumların sesi ve yüreğidir. Bu hareket Tüm ümmetin hareketidir ve bu hareketten bir çakıl taşı dahi koparmaya çalışan kişi ya da kişiler bilsinler ki vebaldedirler… Biz hep birlikte çok büyük bir aileyiz, birlik ve beraberlik içerisinde sımsıkı kenetlendiğimiz müddetçe kimse bu tür işlere cesaret edemeyecektir. Büyük Türkiye kuruluyor. Ok yaydan çıktı. Menzile ne zaman varır Allah bilir. Biz bu kutlu yola çıktık. Bu yolda her neferin bir katkısı var: Her birimizin bu salondakileri, salon dışında gönül vermişlerin, katkısı var.

Sizler, asılsınız Bizler, sizlerin emrinizdeyiz. Bizden önce 6 il başkanımız bu kutlu davaya ellerinden geldiğince layığı ile hizmet ederek bayrağı devretmişlerdir. Bizlerde bu bilinç ile teslim aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı var gücümüz ile devam ettiriyoruz. Teslim aldığımız bayrağı devredeceğimizi bilerek. Fetö belasına karşı canını hiçe sayıp 15 Temmuz gecesi şehit olanlara, dün Tunceli dağlarında donarak can verenlere, yüz yıl önce ermeni mezaliminde hunharca şehit edilenlere, bu topraklar için toprağa düşmüş her cana, bizlerin de vefa borcu var. Sayın Liderim Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi, sizlere Erzincan’dan sesleniyorum. Bu millet sizin kutlu mücadelenizin farkında. Siz dik durdukça, bu millet sizinle olmaya devam edecektir. Gerçekleştirmiş olduğumuz danışma meclisimizde bizlerin az konuştuğu, sizlerin daha çok katkı sağladığı bir toplantı olmasını temenni ediyorum dedi.

Ak Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, ise konuşmasında Erzincan’da AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmaları geçmiş dönemle karşılaştırarak Türkiye Cumhuriyetin de 80 yılda yapılmayan çalışmalar AK Parti döneminde yapılmıştır dedi. 

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Mayasını Anadolu insanının çaldığı, hamurunu bereketli ellerle şekillendiren AK Parti, 18 yıldır millete kesintisiz şekilde hizmet ediyor. Bu hizmet kervanının öncüsü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere siyaset ahlakı ile öğrettiği temel kurallardan birisi de samimiyet, istişare, şeffaflık ve hesap verebilir olmaktır. Bugün teşkilatımızın en üst kademe yöneticilerine kadar burada bulunuyoruz. Divana ilettiğiniz soru taleplerinizi tek tek cevaplayacağız inşallah. Samimice, açık yüreklilikle cevaplayacağız.

Burada, bu önemli aile toplantısında hususi meselelerimizi konuşacağız, kol kola girdiğimiz bu salondan yine gönül gönüle çıkacağız. AK Parti aynı yolda yürüyen kardeşlerin otağıdır, Ak Parti, aynı safta aynı duaya amin diyenlerin ocağıdır dedi.

TÜRKİYE ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYOR

Milletvekili Karaman, Türkiye zor zamanlardan geçiyor. Güney sınırımızda başlattığımız art arda harekâtlarla bir yandan sahada öte yandan masada zaferler kazanıyoruz, Ama bu zaferlerin bedelini bizden ekonomik ve sosyal bedellerle çıkarmak isteyen küresel güçlerin salvolarıyla uğraşıyoruz. Tabii biz dışarıdan vurulmak istenen darbelere alışığız. İçeriden gelenler ise, canımızı yakar ama evellallah bizleri yıkmaz. Yapılan toplantıda İlçe Belediye Başkanları adına Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe Başkanları adına ise AK Parti Çayırlı ilçe Başkanı Murat Demirdöğen birer konuşma yaptılar.  Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.