Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

5 Şubat’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi öncesinde il başkanlığına adaylığını açıklayan Av. Bülent Yümin, AKP iktidarının sürdürmekte olduğu baskı politikaları sonucunda sivil toplum kuruluşlarının neredeyse tamamı pasif duruma gelmiştir dedi

5 Şubat’ta yapılacak olan

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 5 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresi öncesinde il başkanlığı için Av. Bülent Yümin adaylığını açıkladı.
Konuşmalarının başında Elazığ ve Malatya illerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan CHP Erzincan İl Başkan Adayı Av. Bülent Yümin parti binasında yaptığı açıklamada; “ Türkiye’nin aydınlık yarınlara çıkması için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. İçinde bulunduğumuz bu zorlukların üstesinden gelmek birlik ve beraberlik içinde, dayanışmayı örgütlemekten geçmektedir.
AKP iktidarının ülkemizi getirdiği durum, çocuklarımızın geleceğinden, çevre ve doğanın geleceğinden, kısaca ülkemizin geleceğinden, yarınlardan endişe etmemize neden olmaktadır. Bu konuda sorumluluk sahibi herkesin taşın altına elini koyması gerekmektedir. İşte bu sebeple, bireysel hiçbir çıkar gözetmeden, toplumun ve partimin çıkarlarına hizmet etmek için 05 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi 12. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına adayım.

AKP iktidarının sürdürmekte olduğu baskı politikaları sonucunda sivil toplum kuruluşlarının neredeyse tamamı pasif duruma gelmiştir. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisinin, sadece seçim odaklı çalışmaması, toplumsal sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirerek toplumun her kesimine hizmet etmesi zorunlu hale gelmiştir. Bu kapsamda toplum yararına çalışan sendikalar, dernekler ve diğer sivil toplum kuruluşları ile sürekli olarak ortak çalışmalar yürütüp toplumsal projeler üreteceğiz. Huzur evlerini, sevgi evlerini düzenli olarak ziyaret edecek ihtiyaç ve sorunlarını giderecek çalışmalar yürüteceğiz. Gelecek vaat eden ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle okuyamayan gençlerimizi ve çocuklarımızı tespit ederek eğitimlerine destek verecek, yarınlara güzel bir nesil bırakmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Biliyoruz ki ülkemizin geleceği, Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlerin ellerindedir. Partimizin iktidara gelerek, Ülkemizi aydınlık günlere çıkarması için Tüm Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin toplumsal sorumlulukla hareket etmesi gerekmektedir. Tüm ilçe örgütleri ile koordineli çalışarak var olan gücümüzü ve dinamiğimizi hayata geçirerek partimizi ileri taşıyacağımıza inancım sonsuzdur. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’ sözünü gönülden benimsemiş biri olarak tek hedefim partimizi daha da ileri taşıma görevinde etkin bir rol almaktır. İşte bu duygu ve düşüncelerimle; önümüzdeki süreçte de, iktidarın yanlışlarına, tehditlerine, kuşatmalarına karşı durarak; partime, dolayısıyla ülkeme ve insanlığa hizmet etmek için Erzincan il Başkan Adayı olduğumu belirtiyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Katılımlarından dolyı tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür eden CHP Erzincan İl Başkan Adayı Av. Bülent Yümin, hep birlikte iktidara” dedi.