Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakır, Azerbaycanlı Kardeşlerimizin Yanındayız

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki göstererek; “Ermenistan'ın uluslararası hukuka aykırı saldırısına karşı dost ve kardeş Azerbaycan'ın her zaman yanındayız” dedi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Çakır, “Dualarımız, yüreğimiz, canımız ve tüm varlığımızla, iki devlet tek millet paydasında gönlümüzü buluşturduğumuz kardeş Azerbaycan’ın yanındayız” dedi.

Milletvekili Çakır, Azerbaycan’a, “İki devlet, tek millet” anlayışıyla yaklaştıklarına ifade ederek, “Dünyanın neresinde bir zulüm, zalimane bir yaklaşım varsa o bizim gerçekten moralimizi bozuyor, acıyı hissetmemize sebebiyet veriyor. Azerbaycan olunca daha fazla hissediyoruz. Dualarımız, yüreğimiz, canımız ve tüm varlığımızla, tek millet, iki devlet paydasında gönlümüzü buluşturduğumuz kardeş Azerbaycan’ın yanındayız. Azerbaycanlı şehitleri rahmetle anıyor, yaralılara acil şifa diliyor, saldırgan Ermenistan’ı kınıyoruz” dedi.

Türkiye’nin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Azerbaycan’ın yanında olmaya devam edeceğini belirten Milletvekili Çakır, “Azerbaycan’a yönelik saldırılarına bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduğunu bir kere daha göstermiştir.

Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkânlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır. Bizim için Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırması Türkiye’ye saldırmasıdır.

AK Partili Milletvekili Burhan Çakır; CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz’ün, “Maalesef Türkiye Azerbaycan’a silah gönderiyor” şeklindeki sözlerine tepki göstererek “Çeviköz talihsiz bir açıklama yapmıştır” dedi.