Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buyruk, “Erzincan’a Ne Katkı Sağlayabiliriz Konuşuyoruz

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MUSİAD) Erzincan Şube Başkanı seçilen Ertan Buyruk’ a ziyarette bulunan önceki dönem başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Buyruk ile izlenecek yol haritasını belirlemek için bir araya geldiler.

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği

Erzincan MER Plaza da bulunan dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette bir önceki dönem başkanları Murat Yurt, Bedri Duman ile yönetim kurulu üyeleri Davut Aydın, Yaşar Kocatürk ve Yavuz Koç Başkan Ertan buyruk ile bir araya gelerek yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyareti değerlendiren Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MUSİAD) Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk, “Yönetim kurulumuz 10 kişiden oluşuyor 5 Asil 5 de yedek üyemiz. Biz asil yedek ayırt etmiyoruz. Toplantılarımızı tam katılım ile sağlıyoruz. Erzincan’da ki iş adamlarımızı ziyaretlere başladık. Erzincan dışında ki iş adamlarımız ile de bir araya geleceğiz. Erzincan’a ne katkı sağlayabiliriz konuşuyoruz” dedi

Erzincan Organize Sanayi Bölgesine ağırlık vereceklerini ve yatırımcıları destekleyeceklerini belirten Başkan Buyruk, Erzincan yatırım noktasında çok cazip, Şuan için Organize sanayi bölgemizin yüzde 47’ si dolu gözüküyor. MUSİAD olarak yönetim kurulumuz ile yapacağımız çalışmalar ile inşallah bu oranı daha yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. Erzincan tüccarları ile MÜSİAD üyelerini bir araya getireceklerini ifade eden Başkan Buyruk, bu çalışmayı daha kapsamlı olarak Erzincanlı tüccarlarımızı Türkiye’de bulunan MÜSİAD üyesi tüccarlarla, buradan da yurt dışındaki MÜSİAD üyesi aynı iş kollarındaki tüccarları birbiri ile buluşturup ortak akıl – fikirle gelişimlerini sağlayacaklarını söyledi.

En kısa zamanda genel merkezden şimdiden sözünü aldığımız Azerbaycan ziyaretimiz olacak diyen başkan Buyruk, ziyaretten duyduğu memnuniyetini de ifade ederek değerli başkanlarımızın bilgilerinden istifade etmeye devam edeceğiz. Tüm başkanlarıma teşekkür ederim” dedi.