Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım Memleketi Erzincan’da

2019-2020 Akademik Yıl açılışına katılmak üzere memleketi Erzincan’a gelen TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Erzincan Havalimanında coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

2019-2020 Akademik Yıl açılışına

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Akademik Açılış ve Sinema Günleri Ödül Töreni’ne Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı, TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Hanımefendi Semiha Yıldırım’ın yanı sıra Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Akın Levent, Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Birdal,  Çelebi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çelebioğlu, tiyatro, dizi, sinema oyuncuları, kamu kurum ve  kuruluş temsilcileri katıldı.

Hava limanında herhangi bir açıklamada bulunmayan Yıldırım, Cuma namazını Cami Kebir’de kıldıktan sonra burada kendisini bekleyen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, sohbet edip fotoğraf çektirdi. Namazın ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 2019-2020 Akademik yıl açılışına katıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap kongre ve kültür merkezinde gerçekleştirdiği açılış konuşmasında; “İsmimizi taşıyan üniversitenin 2019-2020 açılış akademik yıl açılış toplantısında bugün sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gençlerimiz oldukça heyecanlı, hevesli ve gözleri ışıl, ışıl. Gençler geleceğimiz aydınlık yarınlarımız sizlersiniz. Sizlerle gurur duyuyorum.

Bugün savunma Sanayi’nde yerlilik oranınız yüzde 23’ten yüzde yetmişe çıktı.  Helikopterimizi de yapıyoruz, Tankımız da yapıyoruz ihalarımızı silahlarınızı da yapıyoruz. Bağlılığımızı her geçen gün azaltıyoruz. Hani bir söz vardır kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi yapar. Onun misali bizde adım adım zorluklar karşısında kendi gücümüzü Öz kaynağımızı kendi alın terimizi kullanarak memleketimizi hem bölgede istikrar unsuru yapıyoruz, hem de bölgesel Barış’ın korunması adına çok güzel çalışmaları hayata geçiriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Çelebi Havacılık tarafında yapılan A.C. Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu ek bina temel atma törenini gerçekleştirdi. Törene Çelebi Havacılık Holding A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Canan Çelebioğlu da katıldı.