Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun Çukurkuyu Halkıyla Buluştu

31 Mart'ta yapılacak olan Yerel seçim çalışmaları kapsamında MHP Ezincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun Çukurkuyu Beldesi halkıyla buluştu.

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçim çalışmaları kapsamında MHP Ezincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun Çukurkuyu Beldesi halkıyla buluştu. 
 

Yerel seçim çalışmaları kapsamında MHP  Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun Çukurkuyu Beldesi halkıyla buluştu. Büyük ilgiyle karşılanan Bekir Aksun belde halkına seslendi. 55 gündür seçim çalışması yaptığını, Erzincan’da herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Aksun konuşmasında; Cumhur ittifakına bağlı olduklarını, sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin oluşturmuş  olduğu ittifakın bu ülkenin teminatı olduğunu, her ne kadar yerelde bu ittifak ruhuna uymayan açıklamalar yapılsa da bizler sonuna kadar cumhur ittifakının arkasında olacağız ve milliyetciler ve ülkücüler olarak İstanbul da Sayın Binali Yıldırım’a desteğimizi sonuna kadar vereceğiz.  Daha sonra Erzincan’la ilgili projelerini açıklayan Bekir Aksun; en son ve en büyük projemiz ise herkes ve her yer için adalet diyerek konuşmasını bitirdi.