Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BBP ’den İstifa Etti CHP’ye Katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzincan Merkez İlçe Başkanı Nilgün Türk, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. Ziyarette Türk’e rozetini İl Başkanı Ayhan Doğan taktı.

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi BBP Erzincan İlçe Başkanı Nilgün Türk partisinden istifa ederek, CHP’ye katıldı.

CHP İl Başkanı Ayhan Doğan ziyaret eden Nilgün Türk, Cumhuriyet Halk Partisine katılmak istediğini belirtti. Burada bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, yerel seçimlerden sonra partinin ciddi bir ivme kazandığını dile getirerek konuşmasında şunlara değindi ; “ yerel seçimlerde ki ciddi çalışmalardan sonra merkezde 6 belediye meclis üyesi kazandık. BPP, İYİ Parti, Saadet Partisinin de bize katkıları çok büyüktür. Genel Başkanımızın Türkiye geleninde başlattığı Millet İttifakı Erzincan’da da en iyi şekilde kabul gördü. Bu konuda önümüzde ki seçimlerde birlik, beraberlik içerisinde Millet İttifakını daha da büyüterek Erzincan’da ve Türkiye de iktidara gelmemiz için hiçbir neden yoktur. Önemli olan birlik ve beraberliği sağlamak Erzincan’da ilimizde daha öncede BBP Partisinde İl Kadın Kolları Başkanlığı ve hem de Merkez İlçe Başkanlığı yapan Nilgün Türk, Erzincan’da kendi partisinden ayrılıp CHP’ye geçmeye karar vermiştir. Bunun dışında başka arkadaşlarımızda partimize gelerek üyeliklerini yaptırmışlardır. Bu güçle daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Nilgün Türk ise konuşmasında şunlara yer verdi; “ BBP Partisinden istifa ettikten sonra kısa bir ara verdikten sonra CHP de yer almaya karar verdim. Bunda ki birinci etkenim son yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul’un CHP ye geçmesiyle daha da güçlenmiştir. CHP’nin güç kazandığının farkındayım. En büyük etkenlerden biride kız kardeşimdir. Burada yol almam gerektiğini söyledi. İnşallah herkes için iyi olur” diye konuştu.