Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BBP ’den İstifa Açıklaması

Büyük Birlik Partisi(BBP) Erzincan Merkez İlçe Başkanı Nilgün Türk’ün Cumhuriyet Halk Partisine Katılımı ile ilgili olarak Partiden yapılan açıklamada, Sayın Türk'ün CHP’ye üyelik için rozet takı merasimi, Ciddiye alınacak bir husus değildir.” Denildi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Erzincan

Erzincan Büyük Birlik Partisi İl Sekreterliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Erzincan Büyük Birlik Partisi (BBP), partinin daha önce Merkez İlçe başkanı görevinde bulunan Nilgün Türk’ün parti disiplinini ihlal eden davranışlarından ötürü, Parti İl yönetimi tarafından ‘Kesin İhraç’ talebiyle, Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği bildirildi.

Konu ile ilgili Erzincan Büyük Birlik Partisi İl Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Erzincan Büyük Birlik Partisi (BBP), partinin daha önce Merkez İlçe başkanı görevinde bulunan Nilgün Türk’ün parti disiplinini ihlal eden davranışlarından ötürü, Parti İl yönetimi tarafından ‘Kesin İhraç’ talebiyle, Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi, “Sayın Türk, gelinen noktada ‘ihraç’ olmamak için istifa yolunu seçmiştir..

20.06 2019 tarihi itibari ile partiden ihraç edilmiştir. Bu minvalde yapılacak Manipülasyon içeren haberler, BBP ’nin ahengini bozamayacağı gibi; devletini, milletini ve ülkesini önceleyerek yaptığı yürüyüşünü de engelleyemeyecektir. Dün olduğumuz gibi, bugün de inançlarımızın ve fikrimizin bir gereği olarak; doğrunun yanında, yanlışın karşısında durmaya her daim devam edeceğiz. Sayın Türk’ün CHP’ye üyelik için rozet takı merasimi,  Ciddiye alınacak bir husus değildir.”