Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınoluk, Bu Davanın Asla Peşini Bırakmayacağız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 11’inci yılında Tacettin Dergâhında bulunan mezarını Ziyaret eden BBP Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk, Hiç kimse bizden bu davanın peşini bırakacağımızı zannetmesin” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün ardından 11 sene geride kaldı.

BBP Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümünde bir basın açıklaması yaparak, ‘Hiç kimse bizden bu davanın peşini bırakacağımızı zannetmesin. Şehit liderimizle ilgili süreç ve sürece müspet menfi katkı veren herkesi ama herkesi milli hafızamızda tek tek not ediyoruz. Hem tarihe not düşme adına hem de hak adalet hakikat adına, dün olduğu gibi bugünde bunu yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

BBP İl Başkanı Altınoluk; “Bu davanın asla peşini bırakmayacağız  “Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyaset çizgisi ayrıştırıcı, ötekileştirici değil her zaman birleştirici ve bütünleştirici idi. Siyasi yaşamı boyunca Kaos ve gerilim peşinde koşanlarla kararlı bir şekilde mücadele etti.

Gerilim siyasetçisi değil, gönül insanıydı. Siyasette “benden yana olanlar” ve “karşımda olanlar” diye ikiye ayıran yaklaşımların ülkeye büyük zararlar vereceğini daima dile getirmiştir. İnsanları ötekileştirerek bir yere varamayız diyordu. İlkeli, Seviyeli, Tutarlı, Demokratik Bir Siyaset Çizgisine Sahipti O günümüzün bazı siyasi liderleri gibi makyavelist değildi, Oportünist değildi, ikiyüzlü değildi, siyaseti kirletenlerle hep mücadele etmiş, temiz siyaseti savunmuş bir liderdi. Muhsin Yazıcıoğlu, zalimlerin karşısında gövdesini siper eden, zulme asla boyun eğmeyen ilkeli bir kişiliğe sahipti. Milletin Adamı Yazıcıoğlu Ömrünü Milletinin Hizmetine Adadı 55 yıllık ömrüne bin yıl sığdıran Yazıcıoğlu, bin yıllık terkibin peşinde koştu. Muhsin Başkanın durduğu yer, Anadolu’nun bin yıllık tarihinden süzülen değerler dünyasıydı. Hep ‘Anadolu kimliği’ ile hareket etti. Millî ve manevi değerleri savundu, milletin değerlerine sahip çıktı. Milletin inançlarına, değerlerine saldıran, savaş açanlara karşı, hep milletinin yanında yer aldı ve bizlerde Şehit Liderimizin izinde gitmekten şeref duyuyoruz.

11. Ölüm yılı Münasebetiyle Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu kabri ziyaretlerinde şahsım adına utanarak ve mahcubiyet ile ziyaretlerinde bulunuyorum.11yıl bizlerden her hangi bir Yönetiminin ve Alperenlerin in başına böyle bir iş gelse idi, yıl olmadan çözerdi çözdürür idi. Sayın Cumhurbaşkanımızın kameralar önünde söylediği “Muhsin Bey benim kardeşimdi” sözünün hakkını vermesini istiyoruz “Hiç kimse bizden bu davanın peşini bırakacağımızı zannetmesin.. Şehit liderimizle ilgili süreç ve sürece müspet menfi katkı veren herkesi ama herkesi milli hafızamızda tek tek not ediyoruz. Hem tarihe not düşme adına hem de hak adalet hakikat adına, dün olduğu gibi bugünde bunu yapıyoruz ve yapmaya devam edeceklerini belirten Altınoluk, En güzel rüyalarımızı kâbusa çevirenleri en tatlı uykularından uyandıracağız” ifadelerine yer verdi.