Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksun, Başbakanımı Selamlamaktan Onur Duyuyorum

Erzincan Uluköy’de Köydes Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 130 adet konutun anahtar teslim töreninde konuşan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun yapılan bütün yatırımlarda Sayın Başbakanımızın İmzası var” dedi.

Erzincan Uluköy’de Köydes Projesi

Uluköy’de konutların önünde gerçekleştirilen anahtar teslim törenine katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’ında katıldığı programda kısa bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’ Binali Yıldırım Beyefendi de hepimizin ortak değeridir. Kendisini minnetle şükranla yâd edeceğiz ve yanında her zaman yer alacağız” dedi.

SAYGIDEĞER BAŞBAKANIMI SELAMLAMAKTAN ONUR DUYUYORUM

Aksun konuşmalarının devamında; “Burada yapmış olduğumuz açılışa öncelikle sayın başbakanıma ve değerli misafirlerimize hoş geldiniz demek istiyorum, Hoş geldiniz sayın başbakanım. Erzincan’da son 20 yıla yakındır yapılan her icraatta mührü olan saygıdeğer başbakanımı selamlamaktan onur duyuyorum. Kendileri memleket meselelerin de olduğu gibi kendi şehrinde de mutlaka yapılması gereken ne ise yer, yöre, kişi, mezhep, meşrep ayrımı yapmadan herkese aynı hizmeti sunduğu için kendilerine müteşekkilim.

BİNALİ YILDIRIM BEYEFENDİ DE HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİR

Türkiye de olduğu gibi Erzincan’da da yeni yatırımlar hız kazanmakta kendilerinin talimatlarıyla sayın valimizin, sayın milletvekillerimizin ortak çalışmasıyla bugün Erzincan’da eski mahalleler olan Kızılay, Hocabey gibi mahallelerin yeniden burada ki gibi imar ve inşa edilmesi için Cumhurbaşkanlığımızın acele kamulaştırılma kararını kendilerinin talimatları ile yetkili görevliler oraya bildirildi ve imzalattı. Bunun için de kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Erzincan hepimizin ortak paydası olduğu gibi Binali Yıldırım Beyefendi de hepimizin ortak değeridir. Sonsuza kadar kendisini minnetle şükranla yâd edeceğiz ve yanında her zaman yer alacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın Sayın Başbakanım.

YARDIMLARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Erzincan’a yapılacak olan yatırımlar elbette ki bu ova içerisinde bulunan bütün köylerimizi, bütün beldelerimizi ilgilendirmekte çünkü şehirle irtibatı olan vatandaşlarımız her gün şehirde ki yapılanmaları da yakından takip etmekte bununla ilgili bütün plan ve projeler sayın başbakanımın talimatı ile yönlendirmesi ile Allah’ın izni ile kısa zamanda gerçekleşecek ve bu yardımlarından dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum, Saygılarımla sayın başbakanım” ifadelerini kullandı..